Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: Amatorzy ostrej jazdy niech wchodzą :P

Re: Amatorzy ostrej jazdy niech wchodzą :P

Po pierwsze prowadze dobrze, bo od dwoch lat jezdze regularnie do lasu i tam smigam z ojcem. Po drugie wole inny rodzaj smierci niz zderzenie z drzewem bo szkoda samochodu, na takiego idiote jak ja(tak wiem ze robie zle, ale ten dreszczyk emocji jest silniejszy)

nie bedziemy:P obiecuje, prawda Pac?? A to dlatego ze wiem ze to on ma racje a nie ja

no to o tyle dobrze ze wiesz.. tylko mam nadzieje ze wyciagniesz z tego wnioski zanim stanie sie cos zlego.. pozdrawiam..

Widziałem to już...ech.
    W sierpniu umowilem sie z kolegami na szybką jazdę :]]]

wszyscy, którym rodzice dali jeździć przed zrobieniem prawa jazdy tak mówią. Mi też sie wydawało że dobrze jeżdże. Z kółkiem mam doczynienia od dzieciństwa. Miałem 13 lat jak pierwszy raz jechałem ciągnikiem siodłowym, często gęsto jeździłem osobówkami (i to wszędzie - po drogach pobocznych jak i głównych, po autostradzie), potem w wieku 16lat umiałem już jeździć z naczepami. I zachowywałem sie podobnie jak Neo2, myślałem że jestem alfa i omega. Fakt faktem, może umiesz jeździć lepiej niż inni w Twoim wieku, ale uwierz, dopiero jak zrobisz prawko to naprawde nabierzesz doświadczenia. Aż sie zdziwisz ile niespodzianek czeka Cie na drodze, w godzinach szczytu w zatłoczonym mieście czy na bardzo ruchliwej autostradzie.

Szczerze mówiąc ja też czasem jeżdżę autkiem...Tylko trochę mocniejszym od malucha...o jakieś 220 koni.Jeżdżę Audi S3 mojej siostry ale tylko po zamkniętych placach.W końcu ponad 240 koni mechanicznych w silniku 1.8 może doprowadzić do wypadku.Po mieście będę śmigał jak będę miał prawko...Najwięcej leciałem 170 km/h na Modlinie.Jest fajnie...

widze ze Wasi starzy maja Was gleboko w dupie.. i w ogole nie interesuja sie co robia ich "pociechy".. albo po prostu tez sa pier*olnieci..

Naprawdę macie się czym chwalić kretyni bez wyobraźni, żebyście tylko nie musieli nigdy przepraszać rodziców jakiegoś dzieciaka przejechanego na ulicy, szkoda słów.

Ja jeżdże szybko tylko jak warunki na to pozwalają (np późno w nocy po trasie Siekierkowskiej w Warszawie). Nie bede tutaj pisał z jakimi prędkościami ale pare osób z tego forum wie, bo jeździło ze mną ))

Ja mówiłem że jeżdżę tylko na placach zamkniętych,gdzie nikogo nie ma i pod opieką mojego szwagra,znakomitego kierowcy,rajdowca kiedyś.Starzy by mi w życiu nie pozwolili wyjechać na ulicę nawet motorynką czy maluchem bez prawa jazdy.Ja się i m nie dziwię-sam bym się martwił o dziecko i o innych.I dlatego do zrobienia prawka nie wyjadę na ulicę.

Uprawnienia umieszczania postów