-
Amatorzy ostrej jazdy niech wchodzą :P
Jeszcze nie mam prawka ale i tak jeżdze kaszlakiem (maluszkiem 125p ) kumpla. Super się jeździ :P zobaczcie link i uważajcie na siebie ostatnio wyciągnołem 85 km/h to się cała fura trzęsła. hehe.
http://www.nkm.iw.pl/inne/uwaga!!/1.htm
pozdrawiam !
-
Re: Amatorzy ostrej jazdy niech wchodzą :P
-
-
Ja też jezdze tylko nie kaszlakiem, co jakis czas zakładam sie ze starszymi kolegami ze przejade z jednego konca warszawy na drugi i z powrotem, za jeden kursik dostaje 150zł :] Po trasie toruńskiej Peugeocikem 206 przycinalem 120 i całkiem fajnie było. Oczywiscie jeden z nich siedzi jedzie ze mna jakby co
-
miało być jedzie ze mną a nie siedzi* . :] Ot taka nasza idiotyczna extremalna rozrywka. Tylko szkoda ze z tych 150zł musze zatankowac jeszcze :/
-
jesli to prawda to jestes ostatni palant.. tyle mam do powiedzenia..
-
palant nie palant ale adrenalinka jest :P Chcą mnie na ścigacza wsadzic ale sie boje :]
-
nie wierze ze jak byłes młodszy nie robiłes rzeczy niedozwolonych, kazdy chyba chce spróbowac jak to jest.
-
mam nadzieje ze wczesniej bedziesz mial spotkanie z jakims drzewem zanim kogos normalnego zabijesz.. juz gdzies mowilem ze coraz glupsze pokolenia wyrastaja.. jestes nastepnym dowodem na to twierdzenie..
-
i znowu się będą kłucić... ehhhh
Uprawnienia umieszczania postów