-
Re: Czechy - Grecja
a sam nie wiem.. nie lubie takich gwiazdorkow zreszta plejusow tez nie..
-
Ja nie powiedziałem że go nie trawię tylko pac tak powiedział A co do "Beck hama" to lepiej nie mówić...
-
nom a ja lubie portugalie nie wiem dlaczego... ale jestem pewna że wygraja
-
Wszyscy byli pewni, że Grecja przegra z Francją i Czechami, a co się stało to sie przekonaliśmy. Nie byłoby dla mnie niespodzianką gdyby wygrała Grecja.
-
Bylem pewien,ze Grecja wygra) no ale Portugalia ma teraz jeden dzien wiecej wypoczynku i to moze im pomoc w finale..Pozdro
-
no i nie udalo sie a szkoda bo w koncu w naszej chistorji przwijali(dobrava zona mieszka 1) sie czesi a grecja??kto to dla nas nikt jest u nich drogo zaczynajac od jogurtu konczac na browaze tak wjec wszyscy powinni byc za czechami gdzie wszystko tanio no ale za puzno na zale i lzy teraz w finael portugali pokarze tym grekom ze sa do bani
-
Kiedyś ta dobra passa Greków musi sie skończyć, a Portugalia wygra :>
-
Mistrzowie przeszkadzania w finale. Szkoda słów Futbol umiera.
-
Właśnie, że nie umiera. Staje się ciekawszy.
-
Ciekawszy by był, jakby Grecja grała olśniewający futbol i dzięki temu awansowałaby do finału. Wtedy nie miałbym nic przeciwko temu. A tu triumfuje murowanie bramki, obrona za wszelką cenę, priorytet - nie stracić gola. Naprawdę trudno się tym zachwycać, nie widzę w tym niczego ciekawego.
Uprawnienia umieszczania postów