Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 77

Wątek: Z-A-P-R-A-S-Z-A-M-

ziomalka_puma
    Guest

Re: Z-A-P-R-A-S-Z-A-M-

Nie będe się tutaj wiecej wypowiadała bo nie ma najmniejszego sensu jak widzę wypowiedzi np. Nazara ... Ja mam swoje zdanie a wy swoje i koniec z reszta głupia jest strasznie ta dyskusja tak powiedzcie sobie że rośnie bardzo głupie pokolenie, gdyż pisze sh zamiast sz bo to jest przejaw niesamowicie wielkiej głupoty, powiedzcie sobie że jestem gowniara itp. i tyle ... ja nie powiem co o niektorych z was sądze bo nie chce rozpetać nowej klotni na forum a jeśli ktoś jest na poziomie i che pogadać to zparaszam na gg...

Joł joł madafaka elo ziom. Nie ma to jak przycynić szerokimi spodniami i hardą miną w teledysku. Poudawać murzyna, pomachać łapami, popozować !!! I oczywiście niebagatelnym przekazem uczyć rzycia przez er zet. YOYO ! Hipho-polo rules !!

tylko o czym mozna z Toba pogadac?? o "ziomach", blantach, pei?? wiem ze chcialabys sobie mieszkac w gettcie z czarnymi.. to takie fajne jest przeciez.. spelnienie marzen!!

Siemka...
    "HA I PE HA O PE wszedzie" i nawet na terrarium, szczegolnie tutaj, bo od tego jest ten dzial "Na każdy temat", i wlasnie na nim powinno sie wystawiac tego typu posty. Ja slucham hip hopu i w sumie nie mam nic przeciwko innym gatunkom muzy. Sprawa jest prosta - nie slucham niczego innego wiec nie wypowiadam sie na temat innej muzy. Dlatego ludzie ktorzy nie maja zielonego pojecia o tej kulturze nie powinni sie wypowiadac na ten temat...
    Pozdro

szkoda, że w TV puszczają tylko te ich kwałki, które nie niosą żadnego przekazu
    boshe jakie to TV jest popiepshone

Deathscythe
    Guest

Wg. mnie hip hop to jest kultura którą należy zwalczać. Daje ona tylko zły przykład bardzo mlodym ludziom. Hip Hop robi z waszych mózgów kaszankę

Deathscythe kaszane z twojego muzgu zrobily dragi. Ty za to masz swoja muze do ktorej musisz lykac wuchte chemi zeby sie dobrze bawic. My mamy swoja muzyke, swoj styl, i swoje myslenie zwlaszcza o takich jak ty... POZER !!!! Dragi robia gorsza papke z muzgu niz muzyka sama w sobie... Wez sie nad tym zastanow kiedy kolejny raz lykniesz kolejnego dropsa... Pozdro

Deathscythe
    Guest

BakuZ to że mieszkasz obok mnie i słyszysz o mnie takie żeczy to już nie moja wina Może kilka razy przyjołem sobie co nie co ale ja nie jestem tobą który baka non stop. Ja już wolę sobie coś zjeśc co jakiś czas gdy idę na balety ale nie robię tego codziennie a ty z tego co mi wiadomo to bakasz przez cały czas. Pewnie nawet teraz...

Tak teraz sie pokłućmy na temat jakiej muzyce odpowiadają jaki dragi, To odrazu moge powiedziec stereotypy: HipHop-Zioło, techno-dropsy, feta itp., metal-tanie wina :] Takie są stereotypy, Death nie pouczaj mnie tak, bo jestes o rok starszy ode mnie, wiec nie na miejscu jest uczenie mnie co dobre a co nie. :P

Deathscythe ladne bajeczki opowiadasz... Napisz moze kolejny tom Pana Tadeusza albo cos, bo te dragi chyba ci w tym pomagaja... A co do bakania to od 2 lat rzadnego gowna nie ruszylem, wiec wez sie odemnie ODPIER*** !!! No to zycze milego jedzenia swoich "odrzywek".
    P.S. To ze mieszkam kolo ciebie ma +, a wiesz jakie ? Moge panstwu na forum powiedziec iz masz Brachypelma smithi, tylko i wylacznie tego pajaka, a to ze sobie dopisujesz bajeczki w swoim profilu co do tego ze masz 5 a nie 1 pajaczka to nie moja wina... P.S.2 - Bede sie twoim 1 pajaczkiem opiekowal kiedy wyjedziesz do babuni !!! Narka i niepisz o mnie wiecej takich glupot... Pozdro

Uprawnienia umieszczania postów