Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 77

Wątek: Z-A-P-R-A-S-Z-A-M-

Re: Z-A-P-R-A-S-Z-A-M-

A ja nosze szerokie spodnie od zawsze, nawet jak jeszcze nie miałem ulubionej muzyki. Jest mi w nich wygodnie wiec dlaczego mam nie chodzić tak ubrany, moj kolega jest zagorzałym metalem a chodzi ubrany tak jak ja.

Co do policji, ja mam uprzedzenie przez jedno wydarzenie: zostałem zabrany na przesłuchanie w sprawie jakiejs bojki(niby swiadek), panowie policjanci rzucali ku..wami itp. gorzej niz menele stojące pod monopolowym, w dodatku wszystko to do mnie. Kiedy nie wytrzymałem i odpowiedzilem im w taki sam sposob dostałem pałą po mordzie i kiblu spryskany gazem pieprzowym. Pamiątka po tym to złamana jedynka. Nie mowie juz o spisywaniu, bo w koncu pilnuja porzadku to ich obowiazek

ale ja dokladnie mam sie do czego przyczepic.. i wlasnie do tego sie przyczepiam.. myslisz ze jestes taka zajebista i ze sie wyrozniasz piszac jakies "boshe" czy "tesh"??? czemu Twoje pokolenie takie glupie rosnie??

na czacie sie tego 'sh' nauczyła.. :P

na temat muzyki sie nie wypowiadam, kazdy niech slucha co lubi, natomiast przychylam sie do pac'a tez nienawidze jak ktos pisze "sh" zamiast "sz" tak mi to dziala na nerwy..... zero szacunku dla takiej osoby zero przez duze Z

ja nie wiem czy to ja sie starzeje mentalnie czy co, ale mnie to wk****a ze takie glupie pokolenie rosnie..

nie kazdy z tego pokolenia ja jestem starszy tylko o 3 lata od niej i nie pisze tak:P według mnie ciezko sie to czyta i wogole jest guupie :]

Jeszcze do tego Molesta/Ewenement, Vienie i Pele, WnB, DKA, MorWA, Karramba

Chlopaki dajcie spokoj bo klotnia z 13 czy 16 latkiem na takie tematy poprostu nie przystoi.

Widze co sie dzieje. PO 4 latach od skonczenia liceum poszedlem odwiedzic nauczycieli. Przechodzac po korytarzu poprostu szok. Rozmowy teksty uczniow. Ja sie poprostu przerazilem. Slyszac jakies " szacunki", "respecty", "Elo"," ziomy" to nie wiem czy ja jeszcze w Polsce zyje.
    Gowniara ziomalka( tez dobry nick zreszta) mi tu wypisuje o klasyce hip hopu. Dziecko czy ty wiesz w jakim swiecie zyjesz??? Wiesz co to jest klasyka hip hopu, potrafisz wymienic choc jednego pioniera tej muzyki??
    Wypisujesz tu jakies idiotyczne cytaty, teksty pioseneczki... Po co?? Co chcesz udowodnic?? Chyba to jak nasze spoleczenstwo schodzi na psy, biorac sobie za wzor teksty tych cwaniakow. Tak wiec dziewczynko wez sobie za wzór : ziaje, zolwia,ekonoma i ruszaj w swiat, powodzenia.

xol
    Guest

Kurczę, puma, pokazałaś klasę Lubię cię
    Sama nie słucham hh, jakoś mi nie podchodzi, ale nie skreślam z góry tych, co słuchają. Chociaż fakt, moda i komercja zniszczyła tą muzykę, 99% kawałków to rąbanka o niczym, trudno się dziwić że ludzie to odrzucają, skoro znają tylko to, co usłyszą w radiu itp., nie mają dostępu do niekomercyjnych wykonawców o których piszesz. Sama bym chętnie takich posłuchała, i co z tego skoro nie wiem gdzie szukać.

Uprawnienia umieszczania postów