Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 77

Wątek: Z-A-P-R-A-S-Z-A-M-

ziomalka_puma
    Guest

Re: Z-A-P-R-A-S-Z-A-M-

No ale to nie z tego powodu ...

Tak ja może noszę "dziwną" fryzurę ale przynajmniej nie noszę gówna w spodniach. Znam duuuuuuużo skejtów z mojego miasta i mówię ci... To jak się określa NAS metali że jesteśmy brudasami to nic w porównaniu z tym co widzę u siebie patrząc na skejtów... Te stworzenia chyba nigdy nie widziały wanny z ciepłą wodą i mydłem!!! Nie mówię tu odrazu, że skejci to brudasy. Do NAS się to przyjęło dobra zniosę to. Widzę tylko wkoło siebie niedomytych dresiarzy, skejtów i skinów.

Nikt niewie z jakiego powodu :/ jest duzo wersji jego smierci :|

Nie mowie ze jesteś brudny tylko ze masz fajna fryzure. Znam kilku metali i zaden z nich nie jest brudasem(przynajmniej nie czuć). Tak samo zjade kogos kto słucha metalu, disco-polo czy techno jesli bedzie obrazal mnie i to czym sie jaram. A powiedziałes ze "beznadziejne jest wszystko co zwiazane z hh" czyli ja tez bo jestem zwiazany z tą kultura.

ziomalka_puma
    Guest

ta a ja nosze szerokie spodnie tzn. że mam w nich gowno tak? bardzo mądre podejście... Widze, że dalsza dyskusja z takimi osobami jak ty nie ma sensu ty nietolerancyjny ... czlowieku...

Hahahahah ale popiepszona dyskusja, ludzie zastanowcie sie, namawiacie innych do zmiany gustów i przyzwyczajeń ?? Słucham hh, ale chyba tego nie widac na pierwszy rzut oka. Znam wielu metali i niemetali z którymi bawie sie na ogniskach spiewajac stary polski rock. Po co po tym jak zazz dał ogłoszenie o tym nowym forum odrazu pierwszy post najezdzal na hh ?? Nie wiem, ale wydaje mi sie ze gdyby to tyczylo sie metalowego forum to nikt by sie odezwal z bluzgami. Dziekuje za uwage. Nie róbmy z tej listy forum rodem z Onetu.

Szymon_czarodziej
    Guest

wiec...
    Niech zyje tolerancja !!!

Zaręczam wam, ze nie slucha sie metalu, hip-hopu, disco, punka czy muzyki klasycznej...
    Słucha sie dobrej muzyki a zla odrzuca na bok... cokolwiek by to nie bylo.

I nadal uwazam, ze wyzywanie sie stoi na poziomie umyslowo nisko zaawansowanym i godnym pozalowania...

ziomalka_puma
    Guest

ekhm Szymon a do kogo to było? Bo ja nie pamietam żebym kogoś tu wyzywała tylko wkurza mnie jak ktos jedzie na hh bez przyczyny wiec sie udzielam

Ja z Dafem sie wyzywaliśmy. Ale mam nadzieje ze nie czujesz do mnie urazy czy cos, zakopmy topor wojenny i nie gadajmy na ten temat :]

Nie no dobra spoko teraz tak na poważnie. Osobiście uważam polski hh za badziew ale co innego uważam o amerykańskim rapie. Run DMC, 2Pac i Notorius Big to uważam, że muzę mają spoko. A teraz co do tolerancji... Nigdy nie spotkałem się z przypadkiem żeby metale zaczęli sapać do drechów. A drechy, skejci i skini u mnie i w Lublinie przynajmniej i w zdecydowanej większości miast naszego pieknego i nieskorumpowanego kraju prawie zawsze muszą sobie dla kondycji pobiegać za jakimś metalem. Jak są w grupie tą cieszą mordy ale na solo to każdy pieprzony frajer się robi. Jak tego irokeza miałem to spotkało mnie trzech dresiarzy. Nic nie podbili tylko jedn coś na głos mamrotał. Ale odrazu poczułem się po tym lepiej.

Uprawnienia umieszczania postów