-
Re: Euro 2004
Wybacz Jimbo, ale wypowiadając się publicznie (a za coś takiego uważam wypowiedzi na tym forum) powinieneś używać cenzuralnych słów. To, że napiszesz ch*****, itp, nie uczyni Cię w niczym lepszym, a tylko ukaże braki w wychowaniu i Twój poziom intelektualny. Mimo wszystko, szanuję Twoje zdanie (chociaż wolałbym w innej formie) i pozdrawiam:-)
-
Sercem byłem za Holandią ale domyślałem się, że Portugalia wygra :/ no cóż.
-
Ja odrazu wiedziałem żę Portugalia wygra!!! ale z Czechami przegrają !!!
-
To były emocje. To słowo akurat najdobitniej określało moje uczucia w danym momencie . Po drugie nie mów mi, że nigdy nie przeklinasz, hipokryzja w sieci to jest to ! Po trzecie od kiedy to tak zwane brzydkie słowa określają poziom intelektualny. Weź takiego Świetlickiego, który swego czasu prowadził magazyn "Pegaz".
-
Jimbo, jeżeli w jakiś sposób Cię uraziłem swoją wypowiedzią, to najmocniej przepraszam. A co do wulgaryzmów... jasne, że mi się zdarza, święty nie jestem, ale staram się (i jak dotąd udaje mie się to) nie wysławiać się w ten sposób publicznie. Hmm.... jak ma się do tego poziom intelektualny? Tutaj chodziło mi raczej o Twoją odpowiedź, która była według mnie na szokująco niskim poziomie.
P.S. Rozumiem Twoje emocje:-) Podobnie się czułem, gdy Szewdzi odpadli:-)
Pozdrawiam
-
też byłem za Szwecją. teraz jestem za Czechmi. a z meczu Portugalia-Holadnia wolałem Portugalie
-
CZECHY wygraja musza bo sa najlepsi i tak jak my sa krajem slowianskiem czechy pavel nedved jak kooler i barosch beda mistrzami europy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uprawnienia umieszczania postów