Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: vegetarianizm

ziomalka_puma
    Guest

vegetarianizm

Siema! Mam pytanie: czy jest ktoś na tym forum kto jest wegetarianinem? ( domyślam się że są takie osoby ) czy możecie mi napisac np. czy macie przez to jakieś problemy itp. Jesli ktoś zna jakieś fajne stronki o tej tematyce to też miło widziane. Z góry thx

Re: vegetarianizm

kumpel mojego starego jest od 30 lat wegetarianinem (nie je miesa, za to je ryby)... Jakos sie trzyma ale ja bym tak nie mógł...
    Przecież obiad bez mięsa to nie obiad!!

Nie znam się na tej tematyce, ale gdzieś słyszałem lub czytałem, nie pamiętam dokładnie gdzie, że osoby w Twoim wieku powinny z tym uważać. Ogólnie jest to chyba niewskazane dla osób w okresie dojrzewania.

Pozdrawiam
    Robin

Dark Raptor
    Guest

Temat dość mocno wałkowany ...i będący potencjalnym źródłem konflktów

patrz np:
    http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=7696&t=7696

lektura na dłuższy czas, ale dość ciekawa, znajdziesz też tam trochę linków...

ziomalka_puma
    Guest

Och...nawet to może być źrodlem konfliktow? Ok przeczytałam wszystko ... troche tego było... Ale i tak nie znalazłam tam odpowiedzi na niektóre pytania... Nie wiem czy mogą z tego wyniknąć jakieś problemy zdrowotne... Córka mojej mamy koleżanki () była wegetarianką i niby wszystko było ok a wylądowała w szpitalu z anemią :/ Ja wolałabym nie jeść miesa, jakoś nie czuje sie z tym najlepiej, ale nie chce miec później problemów... Mam w koncu tylko 13 lat

Wygoogluj sobie- na pewno sa jakies interesujace i bogate w tresc serwisy poswiecone tej nienaturalnej modzie.

Ja bym niemugl byc wegetarianinem zrezygnowac z miesa,mleka,sera itp.

od kiedy wegetarianie rezygnują z mleka i sera?

xol
    Guest

O, właśnie, już się zaczyna. A potem zdziwienie, że najbardziej niewinny temat wywołuje konflikty :/

moja znajoma jak nie jadła miesa , musiała jesc dodatkowo takie witaminy bo czegoś wtedy brakuje

Uprawnienia umieszczania postów