Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 84

Wątek: Ban -za nic !!!!!

Re: Ban -za nic !!!!!

hihiihhi dodam ze kromms, crazyman, i DEJOTczyli naglosniejsi krzykacze, sa wszyscy w jednej sieci, w Jaworznie a moze to ta sama osoba skoro ip te samo? bo chyba na sieci jednak da sie dzielic ip?:>

a co do wypowiedzi "Fakty są jakie są ,ale jedno jest pewne DeJot postawił sobie pomnik trwalszy niż ze spiżu
    "
    to wspaniale to ujałes i podsumowales, i nasuwa sie mysl ze o to wlaśnie chodziło;/ był to czlowiek który działał destrukcyjnie.

Każde zwierze zakupione za granicą, przewożone przez granicę wymaga jego zgłoszenia.

A wiecie co ja proponuje? Zamknąć temat i pogodzić się :P

Kromms
    Guest

Pepre zabawny jestes wielu ludzi zna dejota osobiscie i wielu zna np. mnie osobiscie... zapewniam cię że nie jesteśmy 2 in 1. Wykorzystując sytuacje pozdrawiam moją babcie i dziadka. nara

P.S. Dlaczego jestem najgłośniejszym krzykaczem??

Jaworzno?
    Ej, offtopicowo, a znacie moze Krecika? Kusiuba (w takiej knajpie byl barmanem)? Fixxxera?

ziomalka_puma
    Guest

Ja czytałam te posty Dejota i nie sprawił na mnie zbyt dobrego wrażenia... ( np. ten o szczurku Awikularii) ale nie wiem może się myle... Nie chce tu nic pisać bo jestem od niedawna na forum ale jak narazie to Dejot mi sie rzucał w oczy raczej jako ten "zły" ... Tylko nie najeżdżajcie na mnie prosze mówie tylko co zaobserwowałam

Forum jest po to aby wyrazac opinie DEJOT wyraza ja jak kazdy inny ale bana dostal bo administratorowi sie to nie podobalo ... czytalem tekst o awikularii w przykrych doswiadczeniach mn... wyrazil opinie .. niektorym sie to nie podobalo ... ale to tylko opinia wiec nie zrobil niczego zlego .... wiec nie rozumie za co dostal bana .... rafnoe tez wyrazal swoja opinie tak samo jak DEJOt obydwoje uzywali wulgarnych slow ale oczywiscie tylko DEJOT dostal bana a rafnoe juz nie ( a jak juz cos powinni obydwoje dostac aby byla jakakolwiek sprawiedliwosc) ... administrator forum jest po prostu nieuczyciwy wg mojej opinni

A ja tylko zaznacze ze Rafnoe pierwszy wyskoczyl, a nie Dejot.
    Dejot pisal normapnie o stoliku w zamian Rafnoe go zjechal na calej lini.
    Cos mi tu smierdzi

fremd
    Guest

Nazar co ma smierdziec
    poprostu admini robia co im sie podoba i wspieraja swoich i reszta wedlug nich powinna sie ******
    przykre ale takie sa moje odczucia :/

widocznie obecny moderator nie nadaje sie do tej funkcji na tym forum .... wycina posty ... daje bany za nic .. ciekawe co jeszcze

DOBRA LUDZISKA DAJTA SOBIE SPOKOJ JUZ! I tak lepiej tutaj niż na konkurencyjnym forum, tam moderatorzy są klasycznym przykładem jakim moderatorem byc sie niepowinno. Cieszcie sie ze jest cos lepszego niz T..... .pl a nie narzekacie jeszcze.

Uprawnienia umieszczania postów