Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 84

Wątek: Ban -za nic !!!!!

Re: Ban -za nic !!!!!

hajdi, najdziwniejsze jest to, że temat nie został zaknięty ani usunięty. Usuwano jedynie pojedyncze wypowiedzi dejota stąd te podejrzenia.

nie zostal zamkniet zeby dac mu sie wyryczec.widzialem ile on tego zakladal
    a za chwile caly topic zamykano.zakladal te topici na spotkaniach na pajeczkach chyba ju znie pamietam gdzie ale tego troche bylo.wypowiedzialem sie nawetzeby dal soebie spokj

Sarenka24
    Guest

nikt nie powinien się po prostu publicznie na forum obrażac i dla mnie jest nie ważne kto kim jest, mozna być nawet samym Panem Bogiem ale to nie upoważnia żeby kogoś obrażać, skoro mod pierwszy zaczął wyzywać forumowicza to chyba logiczne że ten mu się odpłacił pięknym za nadobne, a przytaczanie na forum prywatnej korespondencji to dla mnie szczyt hamstwa! Skoro ktoś pisał na maila to po to żeby osobiście coś załatwić a nie po to żeby mod to na forum publiczne wyrzucał! Chyba po to ktoś zostaje modem, żeby utrzymywać tu porządek, nieprawdaż? a takie zachowanie przekracza w ogóle ludzkie pojęcie zeby się mod z forumowiczem wyzywali na oczach ludzi!Rozumie kaskowanie widaomości w których są wulgaryzmy, dawanie ostrzeżeń jeśli ktoś się nie chce uspokoić...ale jak ktoś wyraża swoje zdanie to chyba forum jest po to żeby o tym dyskutować, a jeśli WY Moderatorzy usuwacie niwygonych wam ludzi to już wasza sprawa ale jak wyżej jakiś kolega napisał "to ja dziekuje za takie forum "
    Przecież chłopak ma prawo domniemywać róznych rzeczy, nawet jeśli są nieco dziwne typu "mafia terrarystyczna", ma prawo chyba mysleć coś, czy nie? Powiedział to na forum, bo byc może ktoś miał takie samo zdanie albo pogląd czy odczucie. Z tego co wiem nikogo nie wskazal palcem i nie powiedział ten i ten to mafia! Moim zdaniem była to nawet tylko przenośnia, która miała oddać stan w jakim ten chłopak się czuł, bo czuł że ktoś go oszukał i miał do tego prawo! Dodam jeszcze że teraz też może czuć się oszukany, bo obcy ludzie dyskutują na jego temat a on nawet nie ma możliwości obrony! Tak wieszajcie sobie psy nasi drodzy moderatorzy władcy i panowie tego forum, na koźle ofiarnym!Taka tu jest polityka!

masz racje,moze korespondowali ze soba i sie pozprzeczali.rozumiem tez ze mogl zalozyc Topic.ale on tam patu osobom wrzucal.
    mogl zalozyc topuic w stylu:
    nie uwazacie ze dzieje sie cos nie tak,albo zoslalem oszukany co o tym myslicie.
    ale bez przesady i od razu z mafia terrarystyczana wyskoczyl

to juz sie robi nudne.
    i tak do niczego nie dojdziemy
    wiec niech juz ktos zaknie ten topic,a Dejot moze jka pisala Double dostal bana tymczasowego!

w tym co napisałaś jest troche racji, ale też nie podpisze sie pod wsztystkim.
    Hajdi masz racje, to wszystko itak do niczego nie prowadzi. Proponuje skończyc ten temat.

zamknijce ten temat poprostu!! zalatwcie to prywatnie i bedzie święty spokój

Kromms
    Guest

byłem na bierząco z tym wszystkim.... dejot założył temat o tym ze stolika nie dostał.. rafnoe zaczął go obrażać widziałem wszystkie posty nawet te które pepre usunął... a dejot zakładał następne topiki dlatego ze pepre mu wszystko usuwał. a wszystko zaczęło się od rafnoe... czemu jemu nie dasz bana?? Pepre jesteś nieodpowiedzialą i kompletnie nienadającą się osobą na takie stanowisko jak moderator..... hehe i co dasz mi bana?? pewnie tak... a ja tylko wyrażam swoją opinię na forum.... chyba po to wogule ktoś wymyślił forum (aby wyrażać swoją opinię)

nie podzielam tego, co mowisz o pepre, ale w jednym masz racje - forum jest stworzone po to, żeby dyskutować, wyrażać swoją opinie. Pomijam fakt, że Dejot miał chamskie zwroty (bo miał). Trudno, taki jego sposób bycia, ale to nie powinno być przyczyną usówanie wybranych postów. Równie dobrze można je było modyfikować, nieprawdaż?

Kromms
    Guest

jasne, zamiast jakiegoś brzydkiego wyrazu dawać ***** :P dejot by tak nie pisał gdyby rafnoe nie zaczal najezdzac na niego... Zauważcie to ze dejot pisał tak ja inni na niego pisali... dopuki rafnoe nie zaczal klnac na niego to dejot wyrażał się normalnie....

Uprawnienia umieszczania postów