-
Re: Ban -za nic !!!!!
co do ludzi gorzej sie zachowujacych, juz tyle razy prosilismy... podjcie linki, i konkrety, a nie tylko mowcie o ich istnieniu!;/ w ten sposob łatwiej bedzie takich wyeliminowac;/
p.s. banzai juz polecial
-
ludzie załóżcie sobie swoje forum i wtedy będziecie mogli na nim robic wszystko! Taki jest przywilej adminów i modów, że mogą dawać bany i nikt nic na to nie poradzi.
-
to ja dziekuje za takie forum
-
Fakty są jakie są ,ale jedno jest pewne DeJot postawił sobie pomnik trwalszy niż ze spiżu
-
-
Witam
Teraz ja się wypowiem:P
Poczytałem sobie te wszystkie posty typu "Mafia terrarystyczna" itp....
Z tego co tutaj czytam ze Pepre kasował niektóre posty itp... wynika że chciał zatuszować pewne sprawy zeby nikt ich nie pzreczytał.
Sam widze posty w których sa pzrekleństwa i jakos nie sa ani cenzurowane ani nie usuówane.
Śąde ze posty Dejota były kasowane dlatego ze ujawniały jakomś prawde której ujawnienia bał sie pepre i dlatego je kasował!!
Gdyby pepre nie chciał czegos tuszować powinien poprostu skasowac cały temat a nie tylko pojedyncze posty!
Jestem za tym zeby odblokować Dejota.
PS. Pepre moze napiszesz nam co byłow tych postach które skasowałeś skoro jestes taki świety i nic nie masz na sumieniu??
-
moze i masz racje ze pepre chcial cos tuszowac,ale nie masz pewnosci!!
gdyby Dejot inaczej sprawe zalatwil to moglby cos wskurac, a tak pogorszyl swoja sytacje.co mu ta dalo??
-
nie wiem jak wy ale jak byl bym na miejscu pepre to tez bym dal mu bana.chcoelibyscie byc obrazani na forum??
nie sadze,wiec juz skonczcie czy wart bylo dac czy nie.
bo daje glowe ze tez byscie tak zrobili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Dejot jako peirwsyz zostal obrazony i na forum i mailowo - moze tylko odpowiedzial na te oszczerstwa kazdy by tak zrobil na jego miejscu chyba ze ktos lubi jak ktos obrzuca go wyzwiskami , zresztą popatrazcie na posty i sami obadajcie kto bluzgał a kto nie . Hajdi znasz taką postać jak bokser z opowiesci orwella ? Zachowujesz sie tak jak on
-
pokaz mi te meile a Przeprosze go na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jesli zostal pierwszy obrazony meilem to po jakie G.....zakladal topic zamiast to zalatwic miedzy soba!!!!!!!!!!!
Uprawnienia umieszczania postów