-
Re: Ban -za nic !!!!!
Niby jaki burdel robi ? Za to ,ze go nie lubisz ma wyleciec? Co to za polityka
Wiesz co mowisz
Poza tym z tego co wiem to robil u ciebie zkaupy , ladnie to tak klientów traktować?
-
A piszesz tak pewnie dlatego ze stanowi dla ciebie konkurencje swego rodzaju , ale narazie jestes w mniejszosci
Ludzie piszcie co o tym myslicie
-
-
a wg mojego skromnego zdania to dobrze ze ma bana.
mogl to wyjasnic na spokojnie z tym stolikiem,a nie od razu mowic o mafii terrarystycznej i nawrzucal paru osobom.
-
Na forach internetowych nie panuje demokracja, wiec Mysza1983 moze byc nawet w mniejszosci mniejszej, niz petent do chirurgicznego powiekszenia penisa.
Pepre moze robic, co mu sie zywnie podoba, bo jest u siebie. A pomstowanie, jakoby to bylo ich prywatna sprawa ma takie samo prawo bytu, jak napotkany cygan, ktory na Was nasmarkal, nacharal, naplul, nabluzgal, a potem pomstuje, ze na komisariacie dostal przez Was bana na real-life(tm), choc de facto gliniarzy to nic nie obchodzilo.
A slowa, iz ktos cieszyl sie dobra opinia sa wlasnie credo dyskusji- czas przeszly, czas przeszly, wszystko sie zmienia i ulega wplywom, nie zawsze dobrych mocy.
Ja tez kiedys bylem piekny, ale mnie ukradli.
-
ciekawe jakby wam bylo jakbyscie pewnego razu chcieli sie tutaj zalogowac a tu ban
-
Jeszcze nigdzie władza totalitarna nie przyniosła korzysci ale wy chyba za mlodzi jestescie i nie pameitacie czasów komunizmu , ktorego postulaty teraz popieracie
-
z tego co widze, to masz, tak jak ja, 19 lat. Więc nie wydaje mi sie żebyś tak znowu dokładnie komunizm pamiętał
-
dejota znam tylko z jego złej strony - na forach był chamski, nietaktowny, nie zwracał na uwagi innych, obrażał ludzi, nie liczył się ze słowami. z drugiej strony faktycznie ban to być może za duża kara. myślę że ten ban powinien być czasowy, aby facet mógł 'doróść do życia na forum', ale za jakiś czas powinien być zwolniony i 'pod obserwacją'. na temat osobistych porachunków pepre'a się nie wypowiadam. ale faktycznie są inne osoby znacznie gorzej się zachowywujące i to one bardziej zasługują na bana.
-
Crazy_man, skad wniosek, ze nic takiego nie mialo miejsca?
Mi grozil ban, tak miedzy nami mowiac. Wyjasnilem na privie i nie plulem sie publicznie, bo pomijajac fakt, ze jest to malo kulturalne, to kogo obchodzi?
Uprawnienia umieszczania postów