Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 84

Wątek: Ban -za nic !!!!!

Mieszany widok

Ban -za nic !!!!!

Jak wiecie jakis czas temu Dejot byl uczestnikiem swego rodzaju klotni na forum , ktora danwo sie skonczyla , z teog co wiem nie lamal regulaminu forum , a teraz po paru tygodniach dostal bana ( pytanie -za co ?) . Na forum byl od dawna i cieszyl sie dosc dobra opinia

jako jego znajomy chcialbym spytac rowniez w jego imieniu o co tu chodzi i czy tez dostane bana ?

Re: Ban -za nic !!!!!

Przyznam że osatnio widziałem tu paru kandydatów do bana (w moim prywatnym castingu oczywiscie :P) ale Dejot wogole nie rzucał mi się w oczy :/ Nie wydaje mi się żeby gdzies co źle napisał. Może jakaś pomyłka?

z serii ujawniamy prywatna korespondenc

mejle od dejota

"Ja kupuje zwierzeta tylko dla siebie tumanie , a ze ktoś mniej przeze mnie
    zarobi bo juz ludzie sie dowiedzieli ze legalnie moga sobie z czech
    rpzywozic gady to juz nie moj problem i h*j w to wbijam"

"wiec po co zabierales glos w tje sprawie jak gowno wiesz w temacie ,
    nie psiz juz do mnie ulomny czlowieku"

dodatkowo
    1. wplątał mnie w swoja wyssana z palca "grupe trzymającą" władze i urojenia dot. układów ze sprzedającymi na forum
    2. oczerniał ludzi na forum
    3. nie reagowal na moje prośby pisane na priv, a mnie tylko wysmiewał.

pozatym teraz bylem na tyle czujny ze jako strone startowa ustawilem posty dejota, wiec niemalże odrazu jego niecenzuralne wypowiedzi były kasowane.

mam nadzieje ze sie odnajdzie na innym serwisie.

Re: z serii ujawniamy prywatna korespondenc

mi nook skasował konto za to, że rosea pisał mną (znał hasło) rzeczy niezbyt cenzuralne. Ale przecież podpisał się że jest roseą. Po nieskutecznych dwumiesięcznych mejlach i pytaniach na priv założyłem sobie nowe konto w kafejce internetowej. Ktoś mnie ma w dupie-ja go też. Odbiegłem troche od tematu...dejot nie rzucał mi się w oczy z niecenzuralnymi tekstami, ale przyznam że troszke przesadzał czasem, jednak jego posty zaraz były kasowane .

Napisal ci maila a nie posta na forum , niby czmeu ma za to bana dostac? Poza tym napisal to w odpowiedzi na to jak nazwales go palantem , wiec sie nie dziw
    niby czemu tobie wolno wyzywac innych

Crazy_Menie, Dejot założył takiego posta kiedyś. Ale pepre, czy to, że on tak pisał (o tej mafii coś tam cos) to byl powód żeby go usunąć? Nie zostało to tak bez echa. Niektórzy (w tym ja) zastanawiają sie co jest grane. Nie chciałeś sie wytłumaczyć szczegółowo, tylko napisałeś że nic takiego jak mafia terrarystyczna nie istnieje i tyle.
    Sorry, że tak pisze, ale to faktycznie wyglądało tak jakbyś niewygodne osoby usuwał z forum.

Nephentes_Hybrida
    Guest

mi już bardziej MareQ się rzuca w oczy...

Pepre z twojej strony to były osobiste porachunki z Dejotem ktore nie powinny sie zdarzac takiej osobie jak admin tak dobrego serwisu. Według mnie Dejot nie słusznie dostal bana, nie widzialem az tylu niecenzuralnych i obrazliwych postow jego. Lepiej byś sie zajął Banzaiem jemu banik sie przyda bardziej.

przepraszam Cie bardzo, czy uważasz że ja wale niecenzuralne texty?

Uwazajcie bo i was usunie !

To moze zrobimy tak :
    Niech wpiszą sie tutaj osoby , ktorym on przeszkadzał bardzo na terrarium i ktore uwazaja ze powinno sie go zbanować i ci ktorzy są przeciwni . Zobaczymy co z teog wyjdzie.

Dejot mial na swoim koncie setki postow i raczej nie szkodzil , a czasem wrecz pomagal , taki pepre zniweczył cala jego prace jednym kliknieciem bo nie dał mu sie zmieszac z blotem i to w dodatku mailowo co z forum w ogole nie ma nic wspolnego poza tym jak mi wiadomo sam ta wojne zaczął .

Uprawnienia umieszczania postów