Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 84

Wątek: Ban -za nic !!!!!

Re: Ban -za nic !!!!!

nikt nie narzeka tylko wyraza swoja opinie ... co to za serwis w ktorym moderator opieraja sie na oszustwie i klamstwie ..... jak nikt nie zwroci uwagi to nie wiadome do czego dojdzie w przyszlosci ... a tak to niech uczestnicy forum maja swiadomosc tego co sie naprawde dzieje ....

Kromms
    Guest

Pepre out

fremd
    Guest

przepraszam a czy np:Coolary,Meg lub Atrax prowadza "prywatna" wojne z innymi uzytkownikami i usuwajac pojedyncze posty z rozmowy ustawiaja rozmowe tak jak im sie podoba?

przeciez kazdy wie o kogo chodzi ..... przeczytaj wypowiedz kromms a dowiesz sie wszystkiego ......

nie wiem czy nie pozwalamy sobie za dużo.
    Według mnie to jest w tym momencie sprawa między pepre a Dejotem. Nie powinniśmy sie wcinać, bo to nie ładnie :P
    Jeżeli ktoś przyznaje Dejotowi racje, to niech sie z nim umówi na gg i pogada o tym jak można legalnie przywieść gady z czech, przecież nikt wam tego nie zabrania.
    Możliwe że pepre miał jakiś interes w tym usuwaniu wybiórczych postów, ale też nie koniecznie. Nikt tego nie wie i myśle że nigdy całej prawdy sie nie dowiemy.
    Według mnie dalsza dyskusja jest bezsensowna. Przegadujemy sie między sobą, tworzą sie nowe konflikty między urzytkownikami, a głównych zainteresowanych tutaj niema (pepre, rafnoe, a dejot zapewne czyta, ale sie nie może wypowiedzieć) więc dajcie sobie spokój z tą szopką. Trzeba sie wyluzować

Forum jest po to zeby na nim pisac, nie chodiz tu o rzucanie wyzwiskami itp ale o to co o tym myslicie , mysle ze wsyzstkich was pepre nie zbanuje wiec nie bojcie sie pisac swojego zdania

ale po co!!!!!!
    to sie bedzie ciaglo w nieskonczonosc.
    mozemy gadac i gadac ale i tak jeden grigiego nie poslucha bo wie swoje.
    ja jestem za zamknieciem topica.

na 60 postów w wątku, trzebinia nabiła 1/3. imponujące. szkoda ze topten sie skonczylo.

Kromms
    Guest

i co z tego że trzebinia 1/3 ?? :/ czy ty coś sugerujesz??

ziomalka_puma
    Guest

Nie chce być tutaj źle zrozumiana ... Nie uważam że Dejot powinen albo nie powinen dostać bana... Mówie tylko jakie na mnie zrobił wrażenie... A co do bana to sie nie wypowiadam nie wiem nawet o co w tym wszystkim chodzi

Uprawnienia umieszczania postów