Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: snowboard

mromanow
    Guest

snowboard

smiga ktos z was na snowboard'zie???

Re: snowboard

yup 3 sezony. Najpierw 6lat temu jeździłem przez jeden sezon, ale nie bardzo to do mnie trafiło i wróciłem na dwie deski W zeszłym roku znowu mnie podkusiło no i tym razem już sie wciągłem chociaż i na nartach czasami mi sie zdaży pojeździć.

o wlasnie jak juz o snowbordach.kumpel wygral deske i chce sprzedac.nieuzywana

Szymon_czarodziej
    Guest

Hajdi- jaka ta deska i jaka cena, no i czy z wiazaniami czy bez

Ja juz ok 8 sezonów na snowboardzie styl freeride

no wlasnie jest problem.bede wiedzial za godz jaka to deska bo kumpla nie ma w tej chwilei.
    ale jest z wiazaniami

juz mam
    Firma rossignol. Typ deski: Slope Style FS. Dł.159cm wiazania HC 500.

za 1200 zl

ogladalismy w necie ta sama deske i ceny byly takie
    cena wiazan na stronce w necie to 549zl. a deska kosztuje 1099zł.

razem z wiazaniami ja sprzedaje

mromanow
    Guest

sama deseczka calkiem przyjemna i cena tez oki mysle o zmianie deski na ten sezon ale raczej na NIDECKERA.

a gdzie jezdzicie? w polsce?? ;/ czy za granica?
    moze maly wypad w tym sezonie terrarystow na deski?

Szymon_czarodziej
    Guest

Ha! za bardzo nie wiem co bede robil w przyszlym tygodniu a Ty tutaj juz o planach na sezon zimowy
    Znajac zasobnosc swojej kieszeni pewnie wybiore sie gdzies do Polski, chociac bardzo bym chcial pojezdzic za granica, bo jak na razie znam tylko krajowy snieg... (ale za to bardzo dobrze go znam, wlacznie ze smakiem i wszelkimi zabrudzeniami )
    Najczesciej udawalo mi sie jezdzic w Krynicy Gorskiej, na Jaworzynie i na Słotwinach.

z tym wypadem na deski terrarystów to świetny pomysł Ale to kwestia do poruszenia jak nam śnieg spadnie
    Co do miejsc, to pochwale sie (a co mi tam :P) na desce (i nie tylko) udało mi sie zaliczyć Alpy (byłem we włoszech i w austrii). naprawde świetne stoki mają. Jedynie przerąbane było na lodowcu (we włoszech), bo była kotwica, a chyba każdy snowboardzista wie jak sie na takim wyciągu na desce jedzie Reszta wyciągów to krzesełka bądź wagoniki. Naprawde świetna zabawa. życze każdemu wypadu na taką impreze.

Ja jeżdżę.Też chyba 3 sezony.Jakieś loty już odchodzą.

Uprawnienia umieszczania postów