-
Re: dla luzu :P
wszyscy, jak jeden, napierdzielają sie z ciebie, ale ty chyba tego nie widzisz. Próbujesz naprawić swój wizerunek czy jak? Proponuje ci zmienić nicka, bo na tym jesteś już skończony.
-
buahahahah, tak dobrowolnie robic z siebie przygłupa? i nawet sie nie tłumaczy ze byl jakis naćpany czy pijany...
-
hmm... przestańcie pisać więcej postów, jak koleś zobaczy że się nic nie rusza wokół tego tematu uspokoji się (co nie zmienia faktu że proponuje ban).
A Voraxowi jeżeli się tak wkurzył proponuje zgłoszenie sprawy na prokuraturę.
-
ja tu jedynie widze posty niedorozwinietych dzieci szukajacych sensacji i miejsca gdzie moga sie wyzyc, postujac ta wiadomosc, jak juz wspominalem, nie mialem na celu oczernianie voraxa, czego tez nie zrobilem, normalny czlowiek nie posiadajacy problemow emocjonalnych, czytajac glownego posta alebo sie usmiechnie, albo zignoruje, uwazajac, ze nie jest smieszny, jednak znalezli sie ludzie, ktorzy dostrzegli jakas nie wiem obelge? nie mam pojecia co Wy w tym widzicie takiego zlego, czy vorax zostal tam ukazany ze zlej strony? nawet nie mialo to takiego celu, ale widac dzieci lubiace se bic, wyzywac, etc. znalazly sobie niezla zabawe, niczym bojowki katolickie nawoluja do przeprosil, normalnie wielkie LOL!! o co Wam chodzi? czy w Waszych zyciach brakuje emocji i fantazji? rozmowa, ktora przeprowadzilem z voraxem, byla czysta improwizacja, nie mialem zamiaru zablysnac talentem uzywania staropolszczyzny czy nie wiem czego LOL LOL LOL mieliscie ironiczny topic, ironiczny tekst, a zrobiliscie z tego nie wiadomo co, wielki vorax zbluzgany przez dzieciaka banzaia, no LOL, mnie sie ta dyskusja juz szczerze mowiac nudzi i nie mam zamiaru jej kontynuowac, a Wy przemyslcie co robicie, bo za friko na mnie najezdzacie, czego ja z voraxem na pewno nie zrobilem, jedynie skrytykowalem jego "doroslosc", wyrazajaca sie poprzez jego pogrozki, wielkie ELO i pozdro dla tych, ktorzy czasami umia potraktowac cos z przymruzeniem oka, a nie szukajacych skandali
-
ta!
jara se i nie ma co robić!
-
Hehe dobre dobre.Czasem są takie fazy po zielonym
-
ZIOM nikt tu sie nie czepia tej rozmowy, tylko tego ze Vorax mogl nie zyczyc sobie zebys pokazywał to publicznie, jesli tego nie rozumiesz to jestes naprawde wieeelkim przygłupem. Mogłeś chociaż nick zmienic i było by git nikt by sie nie czepiał.
A co prawda to prawda niektórzy po zielsku mają naprawde głupie pomysły :/
-
weź sie uspokój ... tutaj nie ma żadnych niedorozwiniętych dzieci... chyba że TY ...
-
puma, daj już spokój. Jeżeli takie texty gościa dowartościowują, to nie odbierajmy mu tej szansy. Najwyraźniej w życiu takiej nigdy nie dostał.
-
while (true) cout << "ROTFL\n";
Uprawnienia umieszczania postów