Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: No, komu jeszcze shakowali konto na onecie?

No, komu jeszcze shakowali konto na onecie?

mogę rozdawać autografy, jestem jednym z tych kilkudziesięciu tysięcy użytkowników onetu ktoremu te niewyzyte "hakerskie" cioty rozkodowały konto utracilam poczte i bloga na onecie pieknie pieknie. cale szczescie główną "dowodzącą" pocztę mam gdzie indziej, ale szkoda bloga...

Re: No, komu jeszcze shakowali konto na onecie?

ehhh... wczoraj była niby adnotacja że zmieniają oprogramowanie na serwerze i do poniedziałku włącznie nie będzie możliwe logowanie się na niektóre konta onetu a dzisiaj patrzę i jak by tu ładnie powiedzieć pUPA bo zalogować się nie mogę (

ja mam takiego samego zonka :/

mnie na szcescie dziala poczta na onecie

Mnie działa cały czas poczta...
    Ale jeżeli Wam nie działa, widocznie coś pochrzanili i potrwa to troche dłuzej...jak to onet. :]]]

Współczuje Dabyl...

Ja mam 2 konta na onecie. Jedno działa, a drugie nie (. Miało być do poniedziałku włącznie, nie wiem co jest grane.

oni tylko mowia ze do poniedzialku.na pewno potrfa to dluzej.

moje już działa. Nie działają konta tylko tych, którzy mają konta na republika.pl
    Dla tych, którym na onecie nie działa: trzeba sobie wziąść, i założyć nowe hasło. W tym celu nalezy wejść w opcje 'zapomniałem hasła' i tam odpowiedzieć na swoje pytanie i podać nowe hasło. jeżeli nie pamiętacie odpowiedzi na pytanie to tam jest podany numer telefonu pod który należy zadzwonić.

Nie hakerskie cioty, tylko ciotowe adminy dupowato zabezpieczyły serwery. Już od kilku miesięcy dostawali informacje, że mają dziury, ale myśleli, że jakoś to będzie.
    No i jest. Ale jak to lepiej nie pytać...
    W Yahoo są udostępnione hasła do multum kont. Swoją drogą to ciekawe - jakie debilne hasła co niektórzy ludzie sobie zakładają.
    Teraz poblokowali dostęp do serwerów i dumają, jak to naprawić. Jak widać myślenie nie jest ich mocną stroną...

ja mam dwa konta na onecie 1)...@poczta.onet.pl i 2) ...@op.pl i tylko to 2 mi nie dziala

Uprawnienia umieszczania postów