Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 46

Wątek: Cannabis :)))

Re: Cannabis :)))

hehe policjanci ostatnio tak mowili u nas w szkole =] nie bierzcie mnie tylko za jakiegos ćpuna :P

z tego co mnie wiadomo to indyjska spokojnie wyrośnie w polsce. Wiem, bo sam w "inychczasach" hodowałem ziele na wyspie opatowickiej we Wrocku. Nie polecam palić zioła a w szczególności tego z przed kościoła (żart) Z tą konopią jest tak jak z makiem, mało kto wie że 99% legalnych upraw maku nie ma właściwości dzikiego maku, gdyz jest to tzw. odmiana "przemek" z której nie zrobi się makiwary, ani kompotu. odradzam wszytskim próby wszelkiej maściu używek, ale zrobita jak bedzieta chcieli.

róniez odradzam, a jeśli już musicie, to tylko zioło..
    szczególnie odradzam ciekawej świata młodzieży kombinowanie z gałką muszkatołową, muchomorami i innymi naturalnymi badziewiami, bo to już naprawde może sie źle skończyć.. no chyba, żę chcecie urzeć :P wtedy polecam jeszcze oset ))

Oj rośnie rośnie =] U nas w okolicy rosło przed szkoła i byly niezle zamieszki kto je pierwszy oberwie ;p;p;p;p

marihuana jest mniej szkodliwa dla organizmu niż alkochol czy papierosy, szczegolnie biorac pod uwage stosunek spalonych/spozytych ilosci. To nie są jakieś moje wymysły tylko potwierdzone naukowo dane.

W moich okolicach jeszcze nie widziałem samosiejek, ale mam nadzieje że w te wakacje zwiedzając inne regiony polski natrafie na jakas :P

co do papierosów, to zgadzam sie. a co do alkoholu, to może masz jakieś artykuły o tym albo coś? chętnie poczytam

przezyje przezyje

derilium_tremens - http://gandziasta.webpark.pl/
    znajdziesz tam duzo artykulow na ten temat.

hoduj sam samosiejke to co wam tam rośnie to samosiejka sam taka hodowałem ale by byś na fazie musielibyście wypalić z trzy krzaczki (znajdziesz ziarenka w pokarmie dla papug).

klima, masz moze nasionka? chcialbym sobie zasadzic kilka krzaczkow dla ozdoby...

Uprawnienia umieszczania postów