Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Reprezentacja Polski w Piłce Nożnej

Nephentes_Hybrida
    Guest

Reprezentacja Polski w Piłce Nożnej

Mnie jedno ciągle śmieszy. PZPN ciągle zmienia trenerów, a ci ciągle powołują tych samych drewniackich i wysokich jak brzozy "piłkarzy". Ja gdybym był trenerem to wymieniłbym kadrę na 18-22 latków. Nie koniecznie wysokich, ale dobrych technicznie. Wiele talentów kończy karierę, bo są za niscy według polskich trenerów. Przykładem może być Mezo......

Re: Reprezentacja Polski w Piłce Nożnej

uważam że engel był dobry ,teraz przez dobre 2 lata sie nigdzie niedostaną...

ziomalka_puma
    Guest

Eh Polska ma grać z Wielką Brytanią bosh nawet nie chce tego widzieć! będe sie wsydzic

twoje wypowiedzi są z posta na post coraz bardziej debilne , i radziłbym sie wstydzić siebie a nie naszej reprezentacji . Jeśli sie wstydzisz do droga wolna nikt cie tu nie trzyma mozesz już jechac do Eu kible szorowac bo wnisokując z twoich wypowiedzi jesteś na takim własnie poziomie , będziesz czyscić klopy i palić jointy polecam amsterdam...

sory ze zeszłem z tematu ale nienawidze jak ktoś niczego nieosiągnął a ciagle krytkykuje innych , szczególnie jeśli ona niema o tym zielonego pojęcia.... no ale cóż trzeba cos napisac "napisze ze sie wstydze naszej reprezentacji to bedę cool"

Nephentes_Hybrida
    Guest

Z twoich postów wnioskuję, że jesteś jakimś trenerem :P
    szczególnie jeśli ona niema o tym zielonego pojęcia....
    Mam pojęcie. Małe, ale mam. Gram w najlepszym Lubuskim klubie. Nawet specjalnie po to zrobiono klasę. Dużo sie tu nauczyłem. Sam jestem świadkiem głupoty trenerów, którzy wywalają część uczniów po kilku latach chodzenia. Mnie nie wzięli do kadry województwa, ponieważ byłem za niski. Wielu moich kolegów grało w kadrze, ale z nich zrezygnowano. Powód " za niscy". Jak dowiaduję się, że kadra przegrała to zazwyczaj się cieszę.
    Powiedz co chcesz obcy i nie ciągnijmy tego dalej

Pisze się zszedłem

to niebyło do ciebie tylko dla ziomalka _puma :-) sorka jeśli wziołes to do siebie , ale czytaj uwazniej:-)

Nephentes_Hybrida
    Guest

hehe, ale gafa :P

ziomalka_puma
    Guest

Ech weź bo jak czytam te twoje posty to mi sie chce ... Jaki ty czasem jesteś ... Uczepisz sie czegoś ( lub kogoś) i nie umiesz przestać :/ Poprostu wyrażam swoje zdanie... Nasza reprezentacja nie należy do najlepszych a anglia jest bardzo dobra :/ Wiec możesz przestać sie mnie czepiać? To że nie znasz sie na żartach ( w poście o terrorystach) to już nie moja wina... jak ci sie nudzi to włącz sobie telewizje i pooglądaj kreskówki ... może coś z nich zrozumiesz... Ciagle na mnie jedziesz ale nie wiem dlaczego i mysle że to jest żałosne... Nie mieszkasz ze mną ani mnie nie znasz więc skąd wiesz o czym mam pojęcie a o czym nie? Radze na następny raz zastanowić się co piszesz... Zanim napiszesz choć jedno zdanie przemyśl je kilka razy a później idź do mamy i się zapytaj co o tym sądzi :/ "napisze ze sie wstydze naszej reprezentacji to bedę cool"

Nie wiem co w tym jest takiego cool... Jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie pisz nic ... Nie myśle że to jest cool... Poprostu wyrażam swoje zdanie... Możesz napisać np. że nie zgadzasz się ze mną uważasz że nasza reprezentacja jest świetna i dowali anglii 5:0 jeśli masz takie zdanie ale nie krytykuj mnie gdy nie masz do tego podstaw i żadnych sensownych argumentów! Przemyśl to...

ziomalka_puma
    Guest

Ja chce w życiu coś osiągnąć uczę się języków itp., mam dobre wyniki w nauce!Możesz być pewien że nie będe szorowała kibli... powiem to raz jeszcze: JAK NIE WIESZ I NIE MASZ NIC MĄDREGO DO POWIEDZENIA TO SIĘ NIE ODZYWAJ!!!

Uprawnienia umieszczania postów