Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 94

Wątek: dres spoko jest ;)

ziomalka_puma
    Guest

Re: dres spoko jest ;)

Ja nie nosze dresów ale bez przesady to nie jest gówno... może ci się nie podobać ale chyba można to napisać inaczej Mi też sie nie podoba jak ubierają się punki, metale itp. ale to ich sprawa...

Boyaka zgadzam sie z tobą co do jednego kafary biorą na klate więcej dopuki im sie metka nie skończy , potem spadaja ponizej 30kg :-)

trudno żeby 13 letnią dziewczynke atakowali :|

30 kg to sie bierze w podstawowce w 3 klasie wiec nie gadaj takich glupot

fremd
    Guest

ja nose dresy i jestem szczesliwy
    niewiem co wam sie niepodoba ze ktos moze byc troszke przypakowany i bujac sie w drechach ...

a jak komus sie nalezy wpier*** to niewazne czy robi to ktos w dresach czy nie.
    a co do mety to jest bardzo ciekawa substancja szczegolnie w polaczeniu z omka...

ziomalka_puma
    Guest

No niby trudno ale z metalami i z punkami miałam niemiłe przygody :/

Też nie wiem co ludzie widzą w tuningnietych maluchach :/ to jak podkręcać amigę
    Głośna muza mi nie nie przeszkadza tylko że z takich maluchow najczęsciej wydobywa sie techno czyli muzyka ktorej nie za bardzo trawie :[

ziomalka_puma
    Guest

Nom akurat z tym się zgodze Dzisiaj byłam w sklepie i nagle słysze jakiś huk... no to wychodze zobaczyć a tam stoi maluszek i z niego techno leci... bum bum bum ... :P

No ale jak ktos juz powiedzial sa dresy i dresiki, dzis spotaklismy z qmplem (slucha punk rocka) jednego dres(ik)a no i byl b. przyjaznie nastawiony i do mnie(metal) i do mojego qmpla, co wiecej byl kolega mojego qmpla O_o(tego od punk rocka) tak wiec widac ze jest jakas droga do porozumienia

Ja tam też drechów mam w dupie.Bić się w miarę umiem,tak jak powiedział Deto,spory już troszeczke jestem,ale za dwa lata takich drechów to się będzie składać.I nie mówię tu o koksach...

Uprawnienia umieszczania postów