-
Re: dres spoko jest ;)
U mojego kuzyna na wiosce wszyscy z dresow sie przekwalifikowali na skate, mam rozumiec ze juz sie zmienili ?? Zachowuja sie nadal tak samo wiec ubior ma maly zwiazek z prezentowanymi wartosciami. Wydaje mi sie nawet ze jest tutaj duzo wiecej glupich ludzi niz przyslowiowy dresik Stefan, co wiecej jestem tego pewien czytajac wypowiedzi, a pan MereQ: - "Sa ta osobniki lagodnie, zakladajace dres tylko po to, zeby albo nie dostac na osiedlu, albo 'byc twardym' ale w gruncie rzeczy nie są groźni " - to juz pobij wszelkie rekordy....."byc twardym"....no comment
-
A ja myślę że "dresiarza" od człowieka ubranego w dres zazwyczaj możne łatwo rozpoznać. Chociażby po zachowaniu albo tępej mordzie i grubym karku A z kolei nie każdy osobnik "w typie psychologicznym" dresiarza musi nosić dres.
-
yyy no racja sam nosze takie spodnie :] ale to juz nie DRES, choć co do granic masz racje.
Btw. Nie nosze "klinika", Metoda ma fajniejsze ciuchy :P
-
i otoz to, ja sie predzej spotykam z takimi skate cwaniaczkami niz z dresami i co ?? mam na kazdego w zaduzych spodniach patrzec "z byka" ??
-
no to może skończymy ten bezsensowny temat nic nie wnoszący do naszego życia ..............................................
-
sam napisałeś że nie nosisz dresu codziennie, więc w czym problem? Gdzieś na wyjazd, czy do mycia samochodu też ubieram dres. Przeczytaj dokładnie, a potem pisz swoje refleksje. Twoja kultura języka również pozostawia wiele do życzenia.
-
IQ mam 145, komórke również - 6800, i Ciebie z Twoją wypowiedzią w głębokim poważaniu.
-
hmmm .... ahh te stereotypy ....
a czemu sie temu dziwicie ?!
Digital - nie wiem czy wiesz , ale jestesmy z tego samego osiedla! nie mowie ze jestes czlowiekiem ktory tylko bije i kradnie komorki ... wrecz przeciwnie nie mam o tobie zadnego negatywnego zdania
ale kazdy sobie ksztaltuje pewne poglady - i jezeli ostatnio byly derby u nas ... i wlasnie dresy z resovii nagle rozwalaja wlasny stadion (bo co ?! bo akurat przegrali?) to powstaje pewien "specyficzny" poglad na tego typu ludzi !
Jezeli niepodoba ci sie ze inni tak a nie inaczej postrzegaja dresow nie miej do nich pretensji - tylko od np. "kolegow" z resovii
Czy ja chodze i napi**** ludzi za inny wyglad ?! mam kolczyki na twarzy i wiem co to znaczy zyc na tym naszym "kochanym" osiedlu zaraz przy stadionie resovii - i to ze znam kilka osob ktorzy nosza dres to nieznaczy ze poglad mam inny - zycie uczy mnie tego ze raczej takim osobom nie mozna zaufac (oczywiscie nie mowie o znajomych)
czy to moja wina ?!
ja mam dlugie wlosy - ubieram sie na czarno , nosze kolczyki - niktorzy moga sobie pomyslec ze albo satanista , albo ćpun - coz... ani to ani to ! ale nic na to nieporadze ze tak o mnie mysla- to ja moge zmienic ten stereotyp - ale ja jako 1 osoba to za malo ... i tak samo znajdzie sie wiecej osob ktorzy bija, kradna i nosza dres- niz tych ktorzy poprostu nosza dres dla wygody !!! ...
na stereotyp trzeba sobie zapracowac- "dresy" wyrobili juz sobie zdanie na swoj temat ....
DO WSZYSTKICH KTORZY SIE TAK BULERSUJA - nie miejcie pretensji do mnie ani innych osob ktorzy mysla w podobny sposob - to nie nasza wina ze mamy takie a nie inne wspomnienia/skojarzenia ....
-
Do xKubax
Hmm stadion został zniszczony z całkiem innego powodu.
Ps. Skad wiesz ze mieszkam na KRN ?? hehe
-
Re: Do xKubax
mamy ten sam
Autor: Digital (---.krak.tke.pl)
))))
Uprawnienia umieszczania postów