-
dres spoko jest ;)
Co ludziska myślicie o ludziach noszących dres? Szczerze proszę
-
Re: dres spoko jest ;)
hmm...
Ja mam nie mile wspomnienia jezeli chodzi o 'dresów'.
Juz kilka razy chcieli 'pozyczyc' moja komorke
-
szczerze nie trawie dersów, jakos niemoge wytrzymac jak widze takiego. Niektórzy twierdzą ze ludzie w szerokich spodniach i dresy sie nie lubią w moim przypadku tak jest
-
Ludzie noszacy dres sa w porzadku. Ja nosze dres jak biegam. Przyjaciele tez.
ale i tak dresiarzy nie trawie.
-
to chyba jest pytanie retoryczne
-
-
wiecie... typy bez karku ktore chodzac trzymaja telewizor i prosza o bilet w kiosku w ten sposob: "ej ***** daj no ***** bileta bo jak nie to zapier*ole", moim skromnym zdaniem nie sa normalnymi ludzmi o wartosci IQ przecietnie 90-100, a troglodytami z 5 jądrami i 300%-owym poziomem testosteronu zamiast mózgu. choc osobiscie znam tez tzw lagodne dresy, pokojowo i wesolo (moze nazbyt wesolo...) nastawione do swiata, ktore daże poblażliwą sympatią i nie musze sie ich obawiac
-
ja nic do drechów nie mam .chodzi kiilku do mnie do klasy i nie ma z tego powodu żadnych sporów.żartujemy czasami o stylach ubierania ale tylko dla zabawy.tak samo jest z grandżami. jest dobrze.
pozdrawiam WujekWielkieWu SK8 ARE GR8 !!!!!!!!!!!!!!
-
Ehhh ludzie ale wy jesteście nietolerancyjni Ja nosze dresy i moi koledzy tez noszą i wcale nie chodzimy i nie "pożyczamy" komórek itp. Nie rozumiem tego ze jak ktos nosi dres to dla was jest odrazu jakims debilem ktory umie tylko przklinac i bic :/
Oczywiscie są takie typy ale są tez tacy ktorzy są normalnymi ludzmi :| Ja nosze dresy bo mi sie wygodnie w nich chodzi ! Poprostu szkoda mi do WAS słow ! Zawiodlem sie na Was !
-
Ale nie mówimy o wszystkich dresach, zdarzają się wyjątki jak wszedzie
W spoleczenstwie istnieje juz taki stereotyp co do ludzi w dresach...
Ja nie uwazam że kazdy dres jest be.
Uprawnienia umieszczania postów