Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 94

Wątek: dres spoko jest ;)

dres spoko jest ;)

Co ludziska myślicie o ludziach noszących dres? Szczerze proszę

Re: dres spoko jest ;)

hmm...
    Ja mam nie mile wspomnienia jezeli chodzi o 'dresów'.
    Juz kilka razy chcieli 'pozyczyc' moja komorke

szczerze nie trawie dersów, jakos niemoge wytrzymac jak widze takiego. Niektórzy twierdzą ze ludzie w szerokich spodniach i dresy sie nie lubią w moim przypadku tak jest

Atrax Robustus
    Guest

Ludzie noszacy dres sa w porzadku. Ja nosze dres jak biegam. Przyjaciele tez.

ale i tak dresiarzy nie trawie.

to chyba jest pytanie retoryczne

Wiec dresy są be :]

wiecie... typy bez karku ktore chodzac trzymaja telewizor i prosza o bilet w kiosku w ten sposob: "ej ***** daj no ***** bileta bo jak nie to zapier*ole", moim skromnym zdaniem nie sa normalnymi ludzmi o wartosci IQ przecietnie 90-100, a troglodytami z 5 jądrami i 300%-owym poziomem testosteronu zamiast mózgu. choc osobiscie znam tez tzw lagodne dresy, pokojowo i wesolo (moze nazbyt wesolo...) nastawione do swiata, ktore daże poblażliwą sympatią i nie musze sie ich obawiac

WujekWielkieWu
    Guest

ja nic do drechów nie mam .chodzi kiilku do mnie do klasy i nie ma z tego powodu żadnych sporów.żartujemy czasami o stylach ubierania ale tylko dla zabawy.tak samo jest z grandżami. jest dobrze.

pozdrawiam WujekWielkieWu SK8 ARE GR8 !!!!!!!!!!!!!!

Digital
    Guest

Ehhh ludzie ale wy jesteście nietolerancyjni Ja nosze dresy i moi koledzy tez noszą i wcale nie chodzimy i nie "pożyczamy" komórek itp. Nie rozumiem tego ze jak ktos nosi dres to dla was jest odrazu jakims debilem ktory umie tylko przklinac i bic :/
    Oczywiscie są takie typy ale są tez tacy ktorzy są normalnymi ludzmi :| Ja nosze dresy bo mi sie wygodnie w nich chodzi ! Poprostu szkoda mi do WAS słow ! Zawiodlem sie na Was !

Ale nie mówimy o wszystkich dresach, zdarzają się wyjątki jak wszedzie

W spoleczenstwie istnieje juz taki stereotyp co do ludzi w dresach...

Ja nie uwazam że kazdy dres jest be.

Uprawnienia umieszczania postów