-
Re: Prawdziwi terroryści!! ;>>
Po 1. skoro sie nie znacie na żartach to nie moj problem tylko wasz... po 2. gowniara to możesz sobie nazywac swoja babcie jak ci sie nudzi... bosh co za ludzie... jakbym powiedziala że w wolnych chwilach skacze z bloków i sie odbijam od ziemi to tesh byście mi uwierzyli albo udawadniali że tak nie jest? booosh!
-
-
Nie lubie soczku pomidorowego ;P Bosh ale wy (starsi) lubicie pokazywać swoją eee ... wyższość (?) nad młodszymi... hehehe... tylko nie wiem czym tu sie chwalić... że mamusia was wcześniej urodzila Tylko nie placzcie... To widać po waszych postach... STARSI NAJLEPSI A MLODSI GÓWNIARZE... takie odnosze wrażenie :P
-
Jak to zapomnieli o Lepperze?! A Ahmad Rachman El-Bur-Rakos to co?? )
-
Aaaa... no tak ja juz slepne...tak morde ma jakby pil z tydzien :]]
Ale szkoda ze nie ma Saddama Gier-Tyszek
Lub braci A & D bur kaczorus :]
-
ja niejestem wiele starszy i też uważam że twoja wypowiedż była żałosna , debilna , pseudo szpanerska , chciałaś tutaj nam zaimponowac ze pijesz piwo i palisz jointy?? :-) LoL zastanów sie czasami
-
tyle że znane są przypadki (przynajmniej mi) że 12-13 latkowie palą piją i jeszcze niewiadomo co robią, natomiast z bloków nikt nie skacze. A jak juz skoczy to na mur beton sie nie odbije Więc nie porównuj tego w ten sposob.
To nie to że jak ktoś jest młodszy to znaczy że gorszy. Wręcz przeciwnie. Znam kilku ludzi młodszych, i dużo młodszych i naprawde, jakby człowiek nie wiedział że to takie młode jest to by nie uwierzył w to co słyszy.
Ale to co napisałaś żeczywiście było żałosne i, jak to ktoś już określił, pseudo szpanerskie :/ Wydaje mi sie, że teraz piciem, paleniem PallMall'i, jointów i innych świństw nikomu nie przyszpanujesz. A przynajmniej nie tutaj.
A jeżeli uważasz że tutaj są żałośni ludzie, to jaki masz problem - nie zaglądaj na forum i już. Nikt nie kazuje Ci tutaj przesiadywać ...
-
Fakt, młody nie znaczy że głupi, ale czasem znajdzie się ktoś per ziomalka ze musi obniżyć poziom. A potem jak zwykle wymiana zdań... a taki post był fajny
-
Ojeeeejjj jakie dżojntyy?? A co to jeeest?? :P :P :P Ladnie klientka pojechala <mata> imponujace <hahaha> Ejjjjj a jak wypije piwo to tez bede extra?? <lol>
-
wtedy bedziesz naprawde ZIOM-alski ...
Uprawnienia umieszczania postów