-
Re: Komersy
ehh kto tu mowi o naj..aniu sie :Ptakl troszke na humorek tylko
-
Neo - ja wole Heinekena .
SmOk3D - Piciem nikomu nie zaimponujesz. Ja wszystkie swoje "poprawiny humoru" wole trzymac dla siebie i dobrze mi z tym.
Swoja droga, moj komers pamietam, jakby byl wczoraj .. swietna zabawa..
-
EE ja będe miala w czwartek (chyba nie pamietam heeh) ... nom lukasz nie wolno pić wina kup sobie Tyskie albo Gringer a nie chlejesz mi tu wino... chciaż od czasu do czasu hehe ... a starsi od razu placzą... uspokujcie sie hehe...
-
ehh atrax i pac, nie powiecei ze w tym wieku nuiepodpijaliscie bo wam nie uwieze :P
-
Co???????/// Piwo jak mialem 13 lat??
Nawet o tym nie myslalem.
Ale jak widac degeneracja spoleczenstwa trwa
ZAjmijcie sie raczej listami milosnymi albo pele mele
-
Ja jak mialem 13 lat to myślałem ze piwo jest słodkie :]. Masz racje pić od czasu do czasu pije ale to moja prywatna sprawa i nigdy nie piłem wina żeby poprawić sobie humor. No cóz jak lubisz to pij, to twoja sprawa ale w moich oczach nie zyskujesz a tracisz chwaląc sie takimi rzeczami. :P
-
Nie wiem kto gdzie i w którym miejscu sie chwialil że pije... I nie wierze że w wieku 13 lat myślaleś że piwo jest slodkie... na pewno nie raz jush wtedy probowaleś... ale coż nie mowie że tak nie bylo tylko ja w to nie wierze ;P
-
no moze przesadziłem, ale napewno nie pilem wtedy piwa. Wrecz byłem pewny ze nie bede pił(teraz mam nieco inne poglądy), ale napewno w tym wieku nie piłem ani nie brałem nic na "poprawienie humoru" bo zawsze mialem dobry. Niedługo 10latki będą paliły i piły zeby miec lepszy humor. :/
-
Neo2 - Nie wiem czy tak niedługo... Znam gościa, który w wieku 11 lat rzucał palenie... NO COMMENT
-
Ginger's a nie lepiej sok?? To wkoncu to samo... Tyskie nie lepiej Leszka albo Heinekena
Uprawnienia umieszczania postów