Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Komersy

Re: Komersy

ehh kto tu mowi o naj..aniu sie :Ptakl troszke na humorek tylko

Atrax Robustus
    Guest

Neo - ja wole Heinekena .

SmOk3D - Piciem nikomu nie zaimponujesz. Ja wszystkie swoje "poprawiny humoru" wole trzymac dla siebie i dobrze mi z tym.

Swoja droga, moj komers pamietam, jakby byl wczoraj .. swietna zabawa..

ziomalka_puma
    Guest

EE ja będe miala w czwartek (chyba nie pamietam heeh) ... nom lukasz nie wolno pić wina kup sobie Tyskie albo Gringer a nie chlejesz mi tu wino... chciaż od czasu do czasu hehe ... a starsi od razu placzą... uspokujcie sie hehe...

ehh atrax i pac, nie powiecei ze w tym wieku nuiepodpijaliscie bo wam nie uwieze :P

Co???????/// Piwo jak mialem 13 lat??
    Nawet o tym nie myslalem.
    Ale jak widac degeneracja spoleczenstwa trwa
    ZAjmijcie sie raczej listami milosnymi albo pele mele

Ja jak mialem 13 lat to myślałem ze piwo jest słodkie :]. Masz racje pić od czasu do czasu pije ale to moja prywatna sprawa i nigdy nie piłem wina żeby poprawić sobie humor. No cóz jak lubisz to pij, to twoja sprawa ale w moich oczach nie zyskujesz a tracisz chwaląc sie takimi rzeczami. :P

ziomalka_puma
    Guest

Nie wiem kto gdzie i w którym miejscu sie chwialil że pije... I nie wierze że w wieku 13 lat myślaleś że piwo jest slodkie... na pewno nie raz jush wtedy probowaleś... ale coż nie mowie że tak nie bylo tylko ja w to nie wierze ;P

no moze przesadziłem, ale napewno nie pilem wtedy piwa. Wrecz byłem pewny ze nie bede pił(teraz mam nieco inne poglądy), ale napewno w tym wieku nie piłem ani nie brałem nic na "poprawienie humoru" bo zawsze mialem dobry. Niedługo 10latki będą paliły i piły zeby miec lepszy humor. :/

Z_Y_G_I
    Guest

Neo2 - Nie wiem czy tak niedługo... Znam gościa, który w wieku 11 lat rzucał palenie... NO COMMENT

Ginger's a nie lepiej sok?? To wkoncu to samo... Tyskie nie lepiej Leszka albo Heinekena

Uprawnienia umieszczania postów