Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Komersy

Komersy

Wlasnie wrucilem z komersu, byla masakra jak u was ?? (o ile mieliscie cos tkaiego)

Re: Komersy

cuś cieniuchny ten komers, skoro juuż wróciłeś i do tego (wow) jesteś w stanie cokolwiek napisać

:P no jestem, ale litery mis ei placza :P i to dopietrow 6 podstawowki :PP zreszta i tka mam duzo roboty wiec niemoglem sie schlac

cos zaczeły ci sie platac jak ci MareQ o tym powiedział :-) no ale szybko wróciłeś

weim ze szybko,a le to 6 klasa, bylo tylo litr winka na dwoch (samoróbka 6letnia winko ) a mam jescze duzo do roboty zeby 2 i 3 poprawic :P

U mnie było do d***... ale to dawno temu było.

U mnie było fajnie dopóki nie trzeba było uciekać przed grupą 40 bliżej nie zidentyfikowanych osobników z wyposażeniem w skład którego wchodziły kije, cegły i coś tam jeszcze nie pamietam bo staralem sie biec :] ale to na koniec gimnazjum

ale nie ma sie czym chwalic ze chlejesz wino.. Boze co za glupie dzieci nam rosna..

Szkoda słów i klawiatury.

To chyba przypadłośc wszystkich słuchających metalu, bo wszyscy metalmaniacy ktorych znam zamiast browarka wolą kupic winko za 5zł i sie schlać. Ja nie wiem jak mozna pic wino zeby sie naj..., no cuż :/

Uprawnienia umieszczania postów