-
Komersy
Wlasnie wrucilem z komersu, byla masakra jak u was ?? (o ile mieliscie cos tkaiego)
-
Re: Komersy
cuś cieniuchny ten komers, skoro juuż wróciłeś i do tego (wow) jesteś w stanie cokolwiek napisać
-
:P no jestem, ale litery mis ei placza :P i to dopietrow 6 podstawowki :PP zreszta i tka mam duzo roboty wiec niemoglem sie schlac
-
cos zaczeły ci sie platac jak ci MareQ o tym powiedział :-) no ale szybko wróciłeś
-
weim ze szybko,a le to 6 klasa, bylo tylo litr winka na dwoch (samoróbka 6letnia winko ) a mam jescze duzo do roboty zeby 2 i 3 poprawic :P
-
U mnie było do d***... ale to dawno temu było.
-
U mnie było fajnie dopóki nie trzeba było uciekać przed grupą 40 bliżej nie zidentyfikowanych osobników z wyposażeniem w skład którego wchodziły kije, cegły i coś tam jeszcze nie pamietam bo staralem sie biec :] ale to na koniec gimnazjum
-
ale nie ma sie czym chwalic ze chlejesz wino.. Boze co za glupie dzieci nam rosna..
-
Szkoda słów i klawiatury.
-
To chyba przypadłośc wszystkich słuchających metalu, bo wszyscy metalmaniacy ktorych znam zamiast browarka wolą kupic winko za 5zł i sie schlać. Ja nie wiem jak mozna pic wino zeby sie naj..., no cuż :/
Uprawnienia umieszczania postów