Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Sampelki :)

Sampelki :)

Ostatnio zapodalem sobie program CoolEdit 2.0 ale nie mam sampli zna ktos moze stronki gdzie sa takowe (najlepiej bassy, perkusje i gitary) najlepiej spakowane zipem zeby nie trzeba bylo klikac po 100 razy zeby sciagnac wieksza ilosc

Re: Sampelki :)

Cool edit pro albo cool edit 2.0 to program sluzacy do obrobki dzwieku ewentualnie do skladania ale wiekszosc ludzi wlasnie za pomoca tego programu sama wycina sobie sample z czy tez kicky, bass, werble, hihaty. to troche dluzej trwa niz wstawienie gotowego sciagnietego sampla ale jaka przy tym zabawa i mozna miec oryginalny sampel przez siebie przyciety lekko udoskonalony. Do skladania muzyki czy jak wolisz jej tworzenia czyli zrobienia bitu i pozniej nadaniu melodi itp polecam program Fruity Loops. To automat dzieki ktoremy mozemy na dowolna ilosc paternow wgrac sample i ukladac je tak jak uwazamy za stosowne czego wynikiem moze byc jakis kawalek.Fruity Loops posiada wgrane swoje sample ale ja wlasnie uzywalem tych 2 programow do robienia muzyki tj na cool edit wycinalem sobie sample i pojedyncze uderzenia a na fruity to skladalem. Polecam ten program jesli chcesz sie bawic muzyka i nie stac cie np na empece

ehh, a fruity loops mozna skads zapodac za darmo ?? (kaaza niechce juz raz mi kompa rozsypal download z kazy)

moze przez Imesha ???

Nie lepiej grać na instrumentach?U mnie gitara+wokal w hardcorowej kapeli.Narazie zaczynamy ale bedzie coraz lepiej

Uprawnienia umieszczania postów