Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Mecz :)

Re: Mecz :)

Ja nie kibicuje, a ogladam.
    Mistrzem Wlochy.

Gdzie 2ch sie bije tam nastepny korzysta, stawiam na Hiszpanie jako faworyta.

Ja tez za Espanią trzymam

Dejot
    Guest

hiszpania jest w dobrej formie, ale to nie druzyna turniejowa i pozniej mzoe zabraknac im sil

Pozostane wierny drużynie Raula =)
    Hiszpania musi wygrać. =))

ponczos
    Guest

Robimy zakłady?? )

na pająki ?
    ok

ponczos
    Guest

Poważnie mówię!! Np. wchodzi w to 10 osób i każdy typuje swojego faworyta, a wkład to np. jakiś pajączek L2 (tylko nie albopilosum ;>>). Po zakończeniu mistrzostw każdy wysyła pajączka do zwycięzcy lub wygrana zostaje podzielona (jeżeli liczba zwycięzców jest większa). Gorzej będzie jeżeli np. 6 osób będzie typowało Hiszpanię i 4 osoby Anglię a któraś z tych drużyn wygra... Wtedy trzeba będzie pomyśleć nad innym rozwiązaniem. Jak coś to ja stawiam na Holandię a mój wkład to P. cambridgey 2 wyl. lub L. parahybana 3 wyl <-- na nic więcej niestety nie moge się "szarpnąć". )

i dobrze ze anglicy dostali w dupe, wiesniaki, a co do francuzow - szczescie trzeba umiec sobie zorganizowac, anglicy nie potrafia...

Dejot
    Guest

francuzi sa mocno przereklamowani i ten caly ich "zizu " - gwiadza bo wsyzscy na niego grają ....
    zreszta widac juz po tym jak gra w realu

Ja kibicuje hiszpanom bo pokazali dobra pilke , podobnie dzisiaj szwedzi ...

Francja , wlochy , niemcy - ich nie lubie i nie zycze im sukcesow

Uprawnienia umieszczania postów