-
Re: mafia terrarystycznaL:)
co do waszych sporów, obelg, 'mafii terrarystycznych' i innych, być może, wyssanych z palca historyjek nie będę sie wypowiadał.
Jednak jeżeli chodzi o robienie pożądku na forum to zgadzam sie z Dejotem. Usuwanie pojedynczych postów jest dalece nie fair. Albo usuwamy całą dyskusje albo nie tykamy sie wątku. Takie wycinanie pojedynczych wypowiedzi, drogi Piotrze, niestety może budzić pewne podejrzenia. Ja osobiście nie chce wierzyć w jakieś układy i układziki. Jeżeli cos sobie tam kręcicie, to mi zostaje życzyć powodzenia. Ludzie od zawsze kręcili, kręcą i kręcic będą... Jednak jak już coś tam boczkiem boczkiem (ale mam nadzieje że nie) kombinujecie, to róbcie to tak, żeby nikt nie wiedział i nie ucierpiał....
-
tak to jest jak moderatorzy i admini czują się wszechmocni - no cóż nam pozaostaje albo założyć własne forum (wtedy będziemy mogli sami decydować o jego wygladzie i o tym czy post nam szkodzi czy nie i czy należy go usunąć) albo pogodzić się z tym, że niestety nigdzie nie ma uczicwości nawet tu. Niepochwalam zachowanania "elity rządzącej" TCP, choć sama jeszcze niedoświadczyłam jakiś niegodziwości z ich strony, ale teraz mam świadomość, że jak się naraże to na równe traktowanie liczyć nie mogę. Czyżby "równi i równiejsi" ?
-
Wiecie co , dzieki adminowi teraz zrobiono ze mnie typa , ktory robi z siebie kozla ofiarnego i sie burzy niepotrzebnie...bo przeciez to ze mojego zarezerwowanego stolika na gieldzie nie bylo powinnno mnie bardzo ucieszyc , poza tym usunieto moje posty - to tez nie jest powod zeby sie wkurzac ..... niektorzy sadza ze pownienem siedziec cicho ....
Okreslenie mafia terrarys5yczna bylo zartobliwe-bo sie juz z tego smieje jak niektorzy ludzie sie zachowuja ...
-
Hmmm "wszystkie zwierzeta sa rowne, ale sa zwierzeta rowniejsze..." czyzby cytat z "Folwarku zwierzetego" Orwella sie sprawdzal ?> Widac ze tak,hmm nie popieram Dejota w krytyce gieldy, swoje na ten temat napisalem w "Świetochlowice- cala prawda". Ale z usuwaniem postow popieram Cie Dejot calkowicie. Ludzie przeciez to jest forum nikt tu nie klnie tylko wymienia zdania, swoje spostrzezenia. Fakt czasem nerwowo ale wedlug mnie w granicach rozsadku. Juz czat nie jest jak kiedys ludzie teraz wchodza by pomilczec albo poszpanowac ze dostal "czerwien" bo sie usmiechnol do jakiegos OPA i mu dal. Kiedys slyszalo sie ze na opa trzeba zasluzyc, teraz wystarczy byc Female i dac sie lekko powkrecac OPOM nie mowie ze kazdy op tak robi ale wiem ze pare osob dostalo OPA za nic. Wiec jak dla mnie czat juz "podupadl na zdrowiu" Czyzby teraz forum? Hmm... znow mozna powiedziec Polska rzeczywistosc. Ale jak tak dalej pojdzie to ludzie zrezygnuja z tej strony bo po co tu wejsc skoro nasz post zostanie usuniety jesli bedzie dla kogos niewygodny. Forum jest od ludzi dla ludzi, ale czy aby napewno???
Wiec gorace dziewczynki USMIECHY na twarzy a TCP bedzie wasze ))).
ps. czy moj post tez zostanie usuniety???
-
Ja też miałem kiedyś przyjemność doświadczyć dziwnej praktyki usuwania postów na zwykłe widzi mi się opów (teraz mniej więcej wiem, kto za tym stał).
Próbowano kiedyś wkręcić młodego terrarystę w oszustwo, co mijało się z prawdą, bo oszustem okazał się ten, który próbował go wkręcić. Oczywiście, dziwnym trafem post, w którym przedstawiłem rozmowę gg, wyjaśniającą całą sprawę, zniknął, a ja dzięki temu wyszedłem na durnia.
-
hehe niezle jaja
ale sie porobilo
eh szkoda gadac ide spac bo niemoge tego czytac
to pewnie za niedlugo bede usuwane posty z gieldy jak ktos bedzie chcial sprzedac cos taniej hihi
-
ludzie co wy piszecie, czytał ktoś z was to co znikneło??
znacie regulamin forum zwłaszcza pt 2 ??
były tam same przekleństwa, obelgi, groźby i obrzucanie błotem, zresztą szymon_cz napisał że była wulgarna, więc zniknęła i nie dorabiajcie do tego ideologi o równych i równiejszych
-
pppppp okazuje sie ze ludzie maja wieksze problemy niz "BABY w CIĄŻY" .
-
ppppp widze ze nie masz pojecia nawte jakie psoty zniknely..,. to wlasnie te z blu8zgami pepre zostawil, a dlateog ze obelgi skierowane sa do mnie ... a nie do tamtego typa
-
dejot moze zacytowac ci posty ktore znikneły? o czym ty mowisz? przeciez zarowno wszystkie obelgi jakie lecialy w twoim kierunku, jak i obelgi z twojej strony "patałasie" polecialy. temat zostal zamkniety na samym poczatku wielkie "awantury"
a jednak jednak kretacz jestes skoro nawet tutaj probujesz kota odwrocic ogonem
Uprawnienia umieszczania postów