Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: mafia terrarystycznaL:)

Dejot
    Guest

mafia terrarystycznaL:)

widzisz juz jak te posty znikaja?
    pepre ma malego pecha bo ja monitoruje net praktycznie caly czas wiec nie nadarzy z usuwaniem postow , pewnie mnie zbanuje ale coz...
    a wy ludzie nie widzicie tego jakie wały tutaj kreca

Re: mafia terrarystycznaL:)

wiesz, my mamy tki układ, ja mu niszcze konkurencje na necie, a on mi podsyla fotki jak on ich niszczy osobiscie.. mniam, juz sie nie moge doczekac.

Dejot
    Guest

hehehe ...... pewnie

Na nastepnej gieldzie moze sie spotkamy i zobaczymy jak mnie zniszczy

Zdziwicie sie pewnie oboje

aaa i pewnie pomagasz mu niesc torby z gadami z czeksich gield a pozniej rozsiewacie razem propagande ze sami wyhodowaliscie
    ha ha

Juz wiem czemu nakoksowany gosc jest - zeby mial lepiej taszczyc tą góre zwierzat ktore tam kupuje i sprzedaje ludkom tuszujac pochodzenie

AA napiszcie znow jakis watek ze w czechach jest drozej niz u nas i ze nie oplaca sie tam jezdzic ...

ja raczej niczego tutaj nie zmienie bo wały dalej bedziecie krecic i ludziom robic wode z mozgu , szkoda ze nie ma tu normalnych adminow tylko pionki "wielkich" terrarystow typu rafnoe

Przeczytaj sobie jeszcze raz regulamin tego forum , bo nie anruszylem zadnego z punktow a usuwasz ciagle moje posty ....
    Żenada

Dejot
    Guest

ide na mecz odpowiem pozniej jesli ten watek nie zostanie znow usuniety cmok

jest taka fajna ikonka na gg, < hahaha > najlepiej pasuje do twojej osoby;]

a posty, nie dziw sie ze znikaja jesli piszesz tego typu posty jak ten na imprezy i spotkania cmoknij mnie

Dejot
    Guest

moje posty byly w temacie - Swietochlowice-cala prawda

dotyczyly gieldy , pozniej rafnoe zaczal mnie rzucac blotem odpwoiedzialem mu co o tym mysle , ale to juz ushunales a zostaly tlyko bluzgi tego typa , zastanow sie co piszesz bo jestes administratorem jakby nie bylo tego forum ...

Rafnoe sie skompromitowal na calej linii i usunales wsyzstko to co bylo na jego niekorzysc ...
    z 73 postow zrobilo sie 52 bodajze , usunales tez posty innych ludzi , cala dyskusja zostala usunieta a zostaly tylko bluzgi ,...
    nie wiem czy ty taki glupi jestes czy tylko rzniesz glupa

hehehhe ty tylko pewnie czytasz naglowki postów, a nie wgłebiasz sie juz w ich tresc. jesli ich nie czytales to wlasnie usunalem wiekszosc tych obrazliwych postow;]

Szymon_czarodziej
    Guest

Nie uznaje stwierdzenia 'mafia terrarystyczna' ale ktokolwiek usunal te posty zachowal sie niegodnie... To byla dyskusja, wulgarna i bezsensowna ale na tym polega forum. Usuniecie postow jednej ze stron rowna sie usunieciem argumentow tej strony... Zabawa w wazniaka?? czy wszechmogacego??
    ...dokumentacja ze te posty byly pozostaje, chociazby w mojej skrzynce pocztowej.
    ...nie pochwalam...
    Z drugiej strony Dejot,
    "Pandinus imperator -duże/dużo/najtaniej! (samce i samice)" jak duzo z nich jest Twoja nadwyzka hodowlana??
    To jest bez znaczenia, ale w obie strony, Rafnoe nie ma niskich cen, ale nikt nie musi od niego kupowac...

Dejot
    Guest

napisalem duzo -bo mam ich 9, zeby ludzie nie pisali pozniej na maila" czy to nadal aktualne"
    jakbym tym handlowal to nie sprzedawalbym za taka cene jak sprzedaje bo bym zadnego zysku z tego nie mial , tak jak napisalem wczensiej wyjezdzam niedlugo i pozbywam sie niektorych rzeczy bo potrzebuje kasy ... Nie mowie ze sam je rozmnazalem or smth , bo kupilem je jakis czas temu i mialem zamiar dopiero hodowac , niestety trzeba sprzedac...

Nie jestem typem ,ktory opowiada wszystkim ze na czeskich gieldach jest drogo i nie odradzam nikomu zakupow tam -wrecz polecam , bo lepiej kupic tam niz u rafnoe ,ktory ze swoją świtą odwiedza czeskie gieldy i przemyca torby pełne np. lampropeltisow t.sinaloe , do tego mowi ze kupuje tam tylko te trudno dostepne gatunki bo u nas nie ma hehe ... Widzialem na wlasne oczy wiec wiem , nawet slyszalem ich rozmowy dotyczace opchniecia tego co kupili ...
    Jeszcze raz napisze ,ze nie krytykuje tego ze przywoza z czech tani towar i sprzedaja u nas -bo na tym handel polega i widzialem rowniez innych sprzedawcow polskich ktorzy robili tam wieksze zakupy ,tylko ze oni nie opowiadaja takich bredni jak niektorzy , nie wciskaja ludziom kitow i nie krytykuja czechow bo wlasnie to jest dla mnie zalosne

A oczywiste jest to ze usunieto moje argumenty , jak pepre sie nie zgadza z tym co pisze to niech sie sam wypowie a nie usuwa zeby nikt sie czasem nie dowiedzial co tam bylo napisane ...

Chyba sie bardzo przejeli tym co napsialem bo juz mnie strasza i chca bić heh

To forum tak naprawde jest moderowane tylko nieoficjalnie , wszystkie negatywne komentarze dotyczace osob zwiazanych z forum lub ich kumpli zostaja natychmiast usuniete ...

Uprawnienia umieszczania postów