Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: mafia terrarystycznaL:)

Re: mafia terrarystycznaL:)

Dejot wyluzuj juz czlowieku bo sie zygac chce

Dejot
    Guest

jak widac nie tylko moje posty poznikaly w tajemniczych okolicznosciach, juz zygam tym co gadasz pepre ... zamknij juz ten watek bo zamotales sie w tym juz chyba , skoro sam nie wiesz co usunales ,

A tu wypwoiedz rafnoe ktora zostala " dejot to idiota skonczony " "chcialbym cie gnojku spotkac i wytlumaczyc ci to osobiscie "

mojego "patalasa" zapamietales bo byla to chyba jedna z nielicznych obelg i w ogole wiekszosc postow byla bardziej kulturalna od wypwoiedzi rafnoe .....

Jego obelgi i pogrozki zostawiles - heh - sam ejstes kretacz ....

zamknij juz ten watek najlepiej tak jak zrobiles z tamtym bo znow sie skompromitujesz , zrestza juz to zrobiles

Dejot
    Guest

posty pousuwaales wsyzstkie ktore ci nie pasowaly, a zostawiles swoje wypwoeidzi i rafnoe , tak zeby zkaonczyc rozmowe na waszych racjach ktore gowno sa warte

mam pojęcie bo mam je wszystkie na @ (78 postów w tym temacie a zostało koło 55 nie chce mi sie sprawdzać) ale widze ze ty dalej nie wiesz dlaczego wyleciały

ponieważ mam już tego dość napisze parę słów, moze dotrze do ciebie

wyskakujesz na forum z CHWD. a potem sie dziwisz że znika i na wszystkich sie obrażasz, bez sensu i nie wiem co chcesz udowodnić, założyłeś ten temat, założyłeś C. D. do tamtego, nikt ci nic nie kasuje (bo nie piszesz wulgarnie)

wszyscy juz wiedzą ze widziałeś na giełdzie w czechach rafnoe jak hurtowo kupował a potem u nas sprzedaje (ameryki nie odkryłeś)

i że byłeś na mniejszej sali - nie sam byli też inni i awantury nie robią

piszesz o biednych czechach jakieś totalne głupoty (na dużej sali też byli czesi - nawet zrobiłem u nich zakupy) a ci z kablami mieli po prostu drogo, jak mam dac 40zł za kabel czechowi to wolę u Sułka w BIOFILU kupić za parę złotych więcej - przynajmiej płaci za to podatek

żalisz się ze jechałeś 30 km (to jakieś pół godziny) i byłes na 10 zdziwiony brakiem miejsc, trzeba było wstać wczesniej i przyjechac na 9 lub 8 (daleko z Jaworzna nie miałeś), ja też byłem o 10 a mam ponad 300km, inni mieli 200 (rafnoe) a dojechali na 7 no ale jak sie śpi albo leczy kaca to nie ma mowy o handlu i zarabianiu pieniędzy

a ja powiem że nawet miałeś lepiej bo ta sala była zaraz przy wejsciu i jak ktoś zobaczył kartkę a miał ją centralnie na wprost to pierwsze szedł właśnie na tą salę lub trafiał tam jak chciał coś zjeśc i się napić - to raz a dwa: nie musiałeś po korytarzu za browarem ganiać a miałeś pod ręką, widziałeś myszę jak się meczył z 3 kubkami między ludzmi?? wiesz jak to trudno jest nic nie rozlać

tak naprawdę mozesz mieć pretensje do siebie a nie do wszystkich (organizatora giełdy, administratora forum, rafnoe i wielu innych) - nie za dużo tych osób?? (mafia normalnie)

to wszystko na temat twoich postów możesz napisac co chcesz więcej się już nie wypowiadam

a jeszcze na koniec pozdrowienia dla całej "mafii terrarystycznej" i dla ciebie też

acha jeszce jedno

nie pisz że rezerwowałeś stolik a nie dostałeś bo to nie prawda, dostałeś na drugiej sali, nie sprzedawałeś zwierzaków z ręki przy wejściu czy na kolanach na korytarzu

Dejot
    Guest

ppppp -ten temat nie ejst o moim sotliku tylko o ukladach meidzy niektorymi ludzmi tutaj, a nie wiesz jakie posty polecialy bo widac je bylo moze pare minut .wiec nie gadaj o tym o czym nie masz pojecia ......

jak chces zpsiac o organizacji gieldy i o stolikach to nie ten temat ,

mdmarta
    Guest

normalnie non stop to samo !!!!!!!!!!! makabra

eee jak ja lubie takie posty...

1. To że twoje posty poleciały wcale mnie nie dziwi, w zasadzie nie wiem jak admini wytrzumują do tej pory że nie dali ci bana... po prostu to wkurza jak ktoś mówi to samo w kilkudziesięciu postach w ramach kilku wątków

2. Pepre a mafia? oczywiście że to prawda nie dosyć że jest członkiem mafii to jest też członkiem sekty, wiem to napewno bo jestem kaowcem w tej sekcie, więc uważaj z kim zadzierasz, mamy ludzi wszędzie ;-)

4. Giełda... jeżeli ci sie nie podoba to co organizuje Witek, to zrób lepszą, naprawde nie rozumiem skłonności naszego narodu do bezowocnej krytyki, zamiast pisać te elaboraty o tym jak dano ci stolik obok czechów (z czego powinieneś się cieszyć, bo chyba kazdy widział ich terraria, więc może i ciebie wypatrzył) zabrał byś się za organizacje swojej giełdy która oczywiście pozbawiona będzie wyszelkich niedociągnięć organizacyjnych.

Dejot
    Guest

1. wszystko bylo w jednym watku ale pepre go zamknal i usunal 20 postow ....
    ja juz nie mam nic wiecej do dodania w tym temacie....
    2. Ja nie zyje z handlu zwierzetami wiec nie potrzbeuje organizowac gieldy
    3. Niby czmeu mialby ktos dac mi bana? nie naruszam regulaminu tlyko mowie co mysle i mam do teog prawo , w polsce mamy wolnosc slowa jakbys nie wiedizal, a to ze komus sie to nie podoba to juz jego sprawa, -moze przeciez wyglosic swoj poglad ...Ja nikogo nie rzucam blotem za jego zdanie ....

mdmarta
    Guest

i zas to samo <żygi> !!!!!!!!!!!!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów