Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: jaki kupic aparat cyfrowy do 700 zl max 850

Re: jaki kupic aparat cyfrowy do 700 zl max 850

Zalezy do czego aparat ma sluzyc
    Jezeli do zdjec makro zwierzat to patrz tez na makro, reszta tak jak Logan powiedzial.

http://www.dpreview.com/reviews/spec.../oly_d520z.asp taki dzisiaj zakupiłam +karta 128MB za 710zł nie wiem czy dobry ale dośc tani

napisz jakie robi foty

jeśli ktoś mnie poinstruuje jak je tu wkleić bo nie mam żadnej swojej stronki to nie ma sprawy, na razie uczę sie instrukcji obsługi i robie krótkie filmiki

Dejot
    Guest

Nie patrz za bardzo na pojemnosc karty i na zoomy bo to w sumie niezbyt potrzebne

Rozdzielczosc jest dosc wazna w tej cenie kupisz dobry aparat z 2-3 mln pixeli
    Druga bardzo wazna sprawa o ktorej tutaj zapomnieli koledzy to optyka , jasnosc obiektywu .. nawet aparat z duza rozdzielczoscia az gowniana optyka bedzie robil lipne fotki ...
    Inne rzeczy to : funkcja makro -dosc istotna , fotki panoramiczne , rodzaj akumulatorow , zoom cyfrowy to lipa nie patr zna to w ogole , zoom optyczny 2-3 x bo tkai w tej cenie dostaniesz tez nie jest tak istotny , zawsze mozna podejsc blizej zamiast przyblizac fotografowany obiekt zoomem , poza tym zoom znieksztalca obraz ktory staje sie wklesly lub wypukly ...

karte pamieci mozesz zawsze sobie dokupic , nie sa bardzo drogie , a zwyklle w paaratach w tej cenie znajduja sie teraz 8 -16 mg karty , w sumie zadna roznica bo i tak przyda sie kupic np 128 mb i wiecej ....

Firmy ktore mozna polecic to :canon , nikon , olympus ..

Co ty mowisz?
    Karte mozna dokupic, a nawet nie wspomniales o matrycy.

Uprawnienia umieszczania postów