-
Re: Najgłupsza reklama jaką widziałeś w TV
ja zmiienie temat.te ktore mis ie podobaja to sa reklamy Coca coli,pepsi,reeboka.nike(chociaz nie wszystkie).
-
Dla mnie może nie tyle najgłupsze, co najbardziej irytujące są reklamy sieci komórkowych.
Oni po prostu w żywe oczy robią z nas idiotów:
Twierdzenie, ze 5 zł jest wieeelką kasą. Przedstawianie miesięcznego abonamentu za 55 zł jako opłatę dzienną 1,50 zł (w dodatku netto - a jakże) oczywiście rozliczaną raz w miesiącu... :]
Heh, czysty debilizm. Czego to te marketingowe pajace nie wymyślą. :P
-
Mango rlz Double, a widzialas to o "maszynce do pieczenia chleba"?? :P alebo "deski do krojenia ze szkla pancernego" buhahaha to mnie rozlozylo
-
no mango jest eleganckie
Kiedyś było o jakimś super (a jak) extra odjechanym sprzęciku, takie coś co sie wbija do soku w kartonie (bo otwieradełka producentów oczywiście są do bani) i można bez obaw nalewać, napewno nic sie nie wyleje poza szklanke. I w tym momencie Arek wraz z Kasią testują urządzenie. Kiedy 'Aras' nalewa sok do szklanki po kartonie wycieka drugie tyle soku co do szklanki wlali. Myślałem że walne ze śmiechu
Do tego jeszcze rozwalają mnie wszelkiego rodzaju reklamy, w których jest podana cena towaru/usługi a przy niej '*' (gwiazdka :P) a na dole ekranu, drobniutkimi literkami wyjaśnienie, którego nie sposób zauważyć, a jak sie już zauważy to powodzenia przeczytać....
-
najlepsze są reklamy budweisera-WASSUUUUUUP:P
-
Reklama totka ze słoniem i z napoleonem
Reklama kinder delice
Wszystkie reklamy
-
Wszystkie reklamy przerywające film czy program, reklamy partii politycznych( absolutnie wszystkich)
-
najgłupsza reklama to reklama mrgaryny SMAKOWITA.A teraz zacytuję"na program zaprasza producent margaryny smakowity". Wychodzi bułka i zaczyna śpiewać ,,Smakowita smakowita"
Uprawnienia umieszczania postów