-
Najgłupsza reklama jaką widziałeś w TV
...no właśnie... jakie reklamy wg Was są nagłupsze? :P Ja stawiam na reklame Biedronki! :P:P:P
-
Re: Najgłupsza reklama jaką widziałeś w TV
3/4 reklam polskiej produkcji!! (
-
Najgorsze to reklamy w stylu "Telezakupy Mango Gdynia" itp. Dobrze ze w biały dzień ich nie puszczają za bardzo :P
-
-
A Mały, Kędzior, Misiek i reszta oraz "Szła dzieweczka do laseczka" są the best
-
Yeter - ten gość powinien śpiewać "pije kuba do jakuba" )) A najgłupsza reklama - PROTEFIX-klej mocujący do protez zębowych
-
ostatnio tarzałam się ze śmiechu obserwując telezakupy mango, gdzie ten cały klaudiusz sevkovic przezentował SUPER FANTASTIC BOMBASTIC maszynę do WATY CUKROWEJ za jedyne 219zł (gratis 3 papierowe patyczki i miarka do cukru) która pozwala ci cytuje:
- nie opedzisz sie od zachwyconych dzieci
- codziennie masz smaczny smakołyk z czasów dziecinstwa
- wata cukrowa PRZENIGDY ci sie nie znudzi
- łatwe do czyszczenia
- byle gówniarz może sobie sam zrobic taka watę
- zdrowy, naturalny produkt (a potem "klaudio" polecal dosypywania barwnikow spozywczych do waty aby miała ładne kolorki ;-)))
Na koniec Super Klaudiusz wyliczyl, że jeśli przecietna NIEZDROWA NIESMACZNA wata ze sklepu kosztuje 3-5zł, to cena maszyny mu się zwróci po bodajże 60 razach uzywania, a cena takiej domowej waty wynosic bedzie 10gr (5 groszy dawka cukru, 5 groszy prąd).
Gdy wstałam z podłogi, czekała na mnie kolejna cud-reklama, gdzie sam GULCZAS wraz z KLAUDIEM prezentowali super maszyne do robienia super zdrowych i wcale nie globalistycznych pokarmów: w jednej maszynie możesz zrobić: jajka na twardo, popcorn, PYSZNE hotdogi oraz ugotowac kolby kukurydzy - COOOOL ;-)))) (to wszystko w gustownm zołciutkim kolorku, gratis maszynka do golenia dla pan, super-mop, kubek z bigbrothera, noz do sera i skladany wieszak do krawatow w cenie JEDYNE chyba 169,99zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 <lol>
-
Najgłupsze reklamy to te nie kierowane do nas, jako odbiorców.
-
te reklamy na polsacie...lampa solargrin co swieci przez sto lat <LOL>, (ale misiek hehe jest naprawde super!!!!!!!)
-
naglupsze sa reklamy proszkow (dosia rlz) i past do zebow (pan bobr) :P
Uprawnienia umieszczania postów