-
problem z filmami ?!?!?!?
Witam !!!
sciagnolem sobie z neta kilka filmów !! jednak kilka z nich nie dziala !! gdy chce je otworzyc wyskakuje "nieokreslony blad" !! w nazwie tych nie dzialajacych filmow (zaraz po tytule ) wystepuje na koncu slowo "PARTIAL" !!!!
Wie ktos moze co to moze byc ???
-
Re: problem z filmami ?!?!?!?
PARTIAL znaczy częściowy. Znaczy to, ze sciągnales nie caly, a kawalek filmu. Poniewaz wiekszosc odtwarzaczy potrzebuje do prawidlowego odtworzenia poczatku i konca pliku Tobie wyskakuje 'unknown error'.
-
da sie cos z nimi zrobic ???
wszystkie maja ok. 700 mb !!
wygladaja tak jak by byly cale ???!?!?!!!
jest jakis program krorym moglbym je otworzyc ???
-
film moze miec 700 MB, ale bedzie mu brakowalo 1 bajta i nie wystartuje. Nie wiem jak sciagales pliki, ale przypuszczam, ze jakims programem peer2peer, powinien on "zakanczac" pliki po sciagnieciu. Tak czy inaczej nie potrafie Ci powiedziec jakim programem odtworzyc niekompletne pliki filmowe...
-
od razu wiedzialem ze z nimi bedzie cos nie tak !!
sciagalem je programem DC ++ !! i gdy zaczol mi sciagac te filmy transfer podskoczyl mi nagle do 6 mb/s ( a zawsze mam ok 10 kb/s) !!
wiec wiedzialem ze moze byc z nimi cos nie tak !!
-
Tak zazwyczaj się kończy piracenie, no i dobrze w sumie.
-
Możesz spróbować BS Playera albo Avi Preview z kazyy
-
Te zjechane filmy to sa tzw fake share. W zasadzie mozna odtworzyc pierwsze 2,3 sekundy potem pada. Nic na to nie poradzisz. Nie da sie naprawic ani nic z tym zrobic. Jedynie wywalic zeby miejsca nie zagracaly.
Uprawnienia umieszczania postów