Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Wątek: MISS TERRARYSTEK.

Re: MISS TERRARYSTEK.

o jejx to o mnie?! ciesze sie ze podoba ci sie jak pisze, od dzisiaj chyba zaczne uzywac czcionki sylfaen kursywa bedzie jeszcze ladniej...

Wydaje mi się niesprawiedliwe to, że w tych wyborach większość głosów zdobywają terrarystki z zamieszczonymi w profilu fotkami. Niektóre nawet wstawiały sobie zdjęcia, jak tylko konkurs się trochę rozkręcił. Ale nie będę pisał kto to taki, bo oberwę po uszach

Jeśli chodzi o kaligrafię, to nie ma co kombinować. Piszesz wyraźnie, a charakter czcionki, tzn. pisma jest w miarę czytelny
    Pochylenie pisma w prawo świadczyłoby o:
    "Ludzie pochylający pismo w prawo, są ekstrawertykami którzy uwielbiają działać. Posiadają duży temperament, bardzo łatwo tracą kontrolę działając emocjonalnie. Do życia podchodzą z entuzjazmem. Pragną wolności i niezależności, łatwo ulegają cudzym wpływom. Są ciekawi świata zewnętrznego. Ich działania głównie determinowane są przez uczucia. Często najpierw coś zrobią, a potem zastanawiają się nad konsekwencjami swojego działania.
    Także pisz, jak Ci wygodnie

geckonum
    Guest

a sie rymuje! sprubuj to naglos powiedziec z spacjami zamiast enterow

heh nei wiem kto to wymysla ale jak zwykle w takich opisach zgadzaja mi sie saem zalety, i ani jedna wada;P

Uprawnienia umieszczania postów