-
egzaminy gimnazjalne - wyniki :>
I jak wam poszło... wiem ze normalnie wyniki są podawan jutro ale nasz wychowawca już nam je podał telefonicznie. Ja mialem 39 z polskiego i 46 z matmy...
Trzecioklasiści wpiszcie sie :P
-
Re: egzaminy gimnazjalne - wyniki :>
CO?? TO JUŻ JUTRO?? I po co psuć tak pięknie zapowaidający się długi weekend?... )
-
Właśnie :O:O mnie jutro w szkole niema bo jade do Medycyny Pracy i niebede znać wyników :O:O:O
-
Jak będę miał 80 to będzie dobrze. Najbardziej się wyników z humana boje (matma mi zwisa bo bede miał ponad 40 chyba ;])
PS. Obym się nie przeliczyl
-
Nam tez juz dzisiaj podali wyniki z polaka miałem 40, a z matmy 34. Mogło byc lepiej, ale i tak jestem zadowolony.
-
A nam wszyscy nauczyciele mówią że wyniki będą po konferencji, tz. za tydzień (w internecie będą od poniedziałku dostępne na stronach Okrękowych Komisji egzaminacyjnych po wpisaniu kodu każdego ucznia!!!) ponieważ wcześniej niewolno im podawać bo nauczyciele zawyżali by oceny z przedmiotu.
Tak przynajmiej jest w moim gimnazjum, sądze że to że jutro będą wyniki to ściema
ja licze na około 64 punkty łącznie.
-
-
Mi powiedzieli że wyniki będą dopiero 17-tego ...... a to że wyniki na stronie komisji będą w poniedziałek jest pewne ?? jaki jest adres tej strony ?
-
Rok temu rozprawili sie z tym raz dwa. Jeszcze na dluuugi czas przed koncem roku mielismy wyniki... a moze mi sie zdaje...
-
Już sprawdziłem w warszawie wyniki będą dopiero 16czerwca
Uprawnienia umieszczania postów