Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: MOTYLA NOGA!! ZWALIŁO SIĘ GG!

Mieszany widok

MOTYLA NOGA!! ZWALIŁO SIĘ GG!

fuck!!! fuck!!! fuck!!! totalna panika!!! chcialam zrobić nowy profil u siebie na gg (dla siostry), przez przypadek dalam na "mam juz swoj numer", wklepalam login, zorientowalam sie ze nie jeszcze takiego loga, wiec szybko dalam anuluj i pojawil mi sie nowy profil - tyle ze psiajegomać wyglada w ten sposob, ze to zwykla, prosta ramka, CALUSIEŃKA POMARANCZOWA! bez zadnych opcji tylko z krzyzykiem w rogu!! odinstalowalam z komputera swoje gg i zainstalowalam z neta nowe, z płonną nadzieją ze sciagnę sobie stary profil z uzytkownikami, i co?! wlaczam gg i mi sie pojawia ta pie******* pomaranczowa ramka!!!! arrrgh co jest?! co z tym zrobic?? czizys na gg mam kolo setki bezcennych ludzi!!!

Re: MOTYLA NOGA!! ZWALIŁO SIĘ GG!

rany dżulek, panika zagegnana, przeciez mam jeszcze kilka inych profili na komputerze, na ktorych udalo mi sie odzyskac profil. sorry za tego posta, nastepnym razem zrobie sobie wiadro ziolek uspokajajacych.

WaRiaT_1986
    Guest

lepiej se tlena zainstaluj lepszy jest

Ja tam nienawidze tych wszystkich gg tlenow i tym podobych... wszystkie sa do bani :P Dlatego uzywam mirandy i mam tam wtyczki do gg, tlenu, icq, yahoo msm i wiele wiele innych ;-) Program przynajmiej pozadny

Z_Y_G_I
    Guest

Double - miałem to samo jakieś 3 dni temu

Hihi, oj biedulko.

Wystarczyło tylko usunąć katalog z założonym (felernym) profilem.

Hmm gg to syf ja przez kupe czasu uzywalem Tlena nienarzekam, teraz przezucilem sie na Konnekta to nowy komunikator ma duzo wtyczek obsluguje gg,tlena i jabbera. Ma pare niedociagniec ale producenci zapowiadaja ze z kazda wersja bedzie coraz lepszy i coraz wiecej wtyczek. Chodz jak wyszla 1 wersja to i tak byla duzo lepsza od GG. Dziwi tylko fakt ze ludzie od gg tego nie widza albo nie chca widziec ze powstaja lepsze komunikatory, a to tylko o nich swiadczy.
    Wiec moja propozycja Double olej gg przezuc sie na tlena albo na Konnekta

WP Kontakt, najlepszy komunikator internetowy jak dal mnie

I tym oto sposobem opis problemu Double przemienił się w listę przebojów komunikatorów. :P

Z czystej ciekawości zainstalowałem ten WP kontakt i wg. mnie jest rewelacyjny...
    Podoba mi sie kompatybilność z GG i chaty mój Identyfikator : olek_l@chrome.pl

Uprawnienia umieszczania postów