-
Praca sezonowa na wakacje
Eeee, wie moze ktoś z Opolskiego coś o takowej pracy, najlepiej jakies zbieranie owoców czy czegoś, ja wlasnie grzebie w g00glach, ale nic nie ma
-
Re: Praca sezonowa na wakacje
Szukaj Na pewno znajdziesz. Ja rok temu pracowałem w firmie zakładającej ogrody. Od poniedziałku ide znowu do pracy.......na całe wakacje, do końca września. Tym razem już konkretniejsza fucha W Hewlett-Packard będe robił różne protokoły biurowe i magazynowe.
-
Heh, w moikm wieku trudniej bedzie :P ale chyba bede mial pracke, no niestey tydzien-dwa na zbieraniu wisni :P szukam dalej...
-
no ja też jak wróce ze zgrupowania, to lece do jakiejkolwiek pracy nawet to marne roznoszenie ulotek, moze zapomne o problemach :/
-
ja bede pracował jako młodszy ratownik ale tylko pare tygodni
-
Praca na wkacje dla uczniów/studentów to bardzo dobry pomysł dla wszystkich. Nie mranuje się wkacyjnego czasu (chyba, że ktoś wyjeżdża dużo) i przy okazji można zarbić troche na swoje zainteresowania
-
Smoked jakbyś znalazł coś to daj linka ja jestem ze śląska także konkurencji ci nie zrobie :-)
-
Ehhhh..... szukalem ale nic nie znalazlem, jutro ide sie pytac do hufca pracy, mzoe do jakiegos suflera zadzwonie, moze w jakichs zoologikach sie popytam... zobaczymy, moze cos znajde
-
pochwal sie jak cos znajdziesz :-)
-
Dzis nie pojde, co najwyzej zadzwonie do hufca, bo astma i alergia dzis moga mnie wykonczyc, pelno wszystkiego lata w powietrzu.....
Uprawnienia umieszczania postów