-
Re: wiocha wiocha wiocha...
LEGIA LEGIA K.... jest :d hehehehe
Areczka, Cracovia, Lech, Ostrovia Ostrow MISZCZEEEEEEE
-
jesteście pajace a nie kibice..... lech zaczął rozróbe na Łazienkowskiej i ty sie z tego cieszysz??? to świadczy o tym, że nie jesteś kibicem tylko właśnie pajacem. (sorry za takie stwierdzenie, ale tak właśnie określa się "takich" ludzi). stadion jest od dopingowania swoich ukachach drużyn, a ustawki od "wymiany swoich poglądów".
zresztą, udało się lechowi zdobyć puchar, ale i tak jego "świetność" pokazuje miesjce w tabeli!!!!!!!!!! już nie wspomne o arce gdynia itd. bo to jest już całkowite dno.... (skoro już doszło do wyzwisk to pozwole sobie używać takich odpowiednich do sytuacji słów). także drogi wargo, wioche to zrobi dopiero Polsce lech w rozgrywkach Pucharu UEFA, a nie to że udało się wygrać lechowi nad Legią... następnym razem zastanów się co piszesz... ( i tak nie dojdziemy do porozumienia, ale jak widze taki post, to krew mnie zalewa)
pozdrawiam Wujek
P.S. spójrzcie w tabelę i tam zobaczycie całą prawdę o "wspaniałym" lechu poznań...
Wice mistrzostwo Polski to jest powód do dumy (choć w pełni nie zadowla)
oczywiście Wisła będzie mistrzem i to w pełni zasłużenie, ale i tak Legia nawiąże ostrą walkę w przyszłym sezonie...
-
drogi Wujku
otoz to ...stadion jest od dopingowania swojej drozyny a nie jest miejscem na ktorym 15 latkowie i ich pijani koledzy urzadzaja sobie "polowania" na pilkarzy medale itp
nie mow ze takie zachowanie jest w porzadku bo w tym momencie to nie Lechici zawinili tylko wy daliscie dupy....i mowi to kibic z Bialegostoku jak pewnie wiesz nie sympatyzujacu ani z legia ani z Lechem
podtrzymuje swoje zdanie ...narobiliscie wiochy na pol Polski i nic tego nie zmieni...nawet wasze zasrane 2 miejsce ktore i tak wam sie nie nalezy heh
i bynajmniej nie chodzi mi o zwyciestwo Lecha w 2 meczu a o wasze zachowanie tuz po wszystkim
aha a Twoje jakies wynuzenia co do mojego uwielbienia dla Lecha sa jakies chore...po prostu wole ogladac Lech niz ta cala wasza legie i tyle...ciesze sie z waszej porazki byla ona miodem wylanym na moje serce:P i git:]
-
do stwierdzenia, że 2 miejsce Legi się nie należy, nie zgodze się!!! jak się może nie należeć??????? (zastanów się co piszesz). wygrywając mecze zdobywali punkty i to one decydują o pozycji!!!!! także jak nie zasłużyli sobie na to?
co do zachowania po meczu. z bólem przyznaje, że masz racje. natomiast nie odwołuj się do całego klubu i wszystkich kibiców, bo niestety na polskich stadionach jeszcze istnieją pseudo kibice.. pewnie jeszcze minie sporo czasu zanim wytępi się takich idiotów...
pozdrawiam wujek
-
Legia zasłużyła na drugie miejsce w lidze jak najbardziej!
Szacunek dla Was ze stadionu Wisły Kraków Mistrza Polski 2003/2004!
Byliście jedyną ekipą przed która trzęśliśmy portkami, że może być różnie!
Szacunek!
Uprawnienia umieszczania postów