Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Jaki aparat polecacie??

Mieszany widok

Jaki aparat polecacie??

Nie wiedziałem czy umieścić ten temat w dziale 'zdjęcia' czy 'na każdy temat'... Nieważne. Otóż chodzi o to, że zamierzam(y) kupić aparat, najlepiej cyfrowy średniej klasy w cenie od 1000 do 1800 zł i jest zonk... Otóż ostatnio sporo czytam o aparatach ale i tak się waham jaki model kupić. Apeluję to do znawców tematu. Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. Który z tych modeli wg was jest najlepszy:
    -Canon PowerShot A75
    -Nikon COOLPIX 3200
    -Sony Cyber-Shot DSC-P92

Re: Jaki aparat polecacie??

Dodam, że wszystkie te aparaty mają rozdzielczość 3,2megapikseli, a zoom nie jest dla mnie ważnym kryterium.

Ja osobiście ograniczyłbym się do wyboru pomiędzy Nikonem a Canonem.

jezeli zoom nie ejst dla ciebie waznym kryterium to co jest?? przydałoby sie macro, jak ja teraz sobie szukam aparatu, to szukam czegos z b. dobrym macro, ale z kolei aparaty z super macro, maja straszne ziarno;/ (fuji)

hmmm Witam
    ja mam canona a70 powershota i nie narzekam robi dobre zdjecia ma wiele funkcji ktorych jeszcze nie odkrylem ciagle sie ucze i szlifuje robienie fot ek w tej klasie cenowej uwazam ze to bardzo dobry aparat.
    POLECAM

Moim zdaniem Minolta Dimage Z1. Ostatnio potanialy, zdaje sie, ze kosztuja okolo 1700-1800 zl. Mam ten aparacik i jestem bardzo zadowolona.

z tych trzech wybrałbym canona, jednak minolta Awi jest jeszcze lepsza i mieści się w przedziale cenowym..

Tym bardziej, ze te Minolty znacznie potanialy w porownaniu z tym, kiedy ja kupilam swoja. Zaplacilam okolo 2300 zl, a teraz kosztuje okolo 1700-1800 zl. I naprawde jest to dobry aparat, chyba jeden z lepszych w tym przedziale cenowym.

Yhm.. sprawdziłem to, teraz w/w Minolta kosztuje 1699 i jest to atrakcyjna oferta, którą na pewno przemyśle. Swoją drogą dziwie się że przeoczyłem ten model w swoich poszukiwaniach..

MinuS
    Guest

ja również polecam Minolte są te jedne z najlepszych aparatów

Uprawnienia umieszczania postów