-
Jaki aparat polecacie??
Nie wiedziałem czy umieścić ten temat w dziale 'zdjęcia' czy 'na każdy temat'... Nieważne. Otóż chodzi o to, że zamierzam(y) kupić aparat, najlepiej cyfrowy średniej klasy w cenie od 1000 do 1800 zł i jest zonk... Otóż ostatnio sporo czytam o aparatach ale i tak się waham jaki model kupić. Apeluję to do znawców tematu. Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. Który z tych modeli wg was jest najlepszy:
-Canon PowerShot A75
-Nikon COOLPIX 3200
-Sony Cyber-Shot DSC-P92
-
Re: Jaki aparat polecacie??
Dodam, że wszystkie te aparaty mają rozdzielczość 3,2megapikseli, a zoom nie jest dla mnie ważnym kryterium.
-
Ja osobiście ograniczyłbym się do wyboru pomiędzy Nikonem a Canonem.
-
jezeli zoom nie ejst dla ciebie waznym kryterium to co jest?? przydałoby sie macro, jak ja teraz sobie szukam aparatu, to szukam czegos z b. dobrym macro, ale z kolei aparaty z super macro, maja straszne ziarno;/ (fuji)
-
hmmm Witam
ja mam canona a70 powershota i nie narzekam robi dobre zdjecia ma wiele funkcji ktorych jeszcze nie odkrylem ciagle sie ucze i szlifuje robienie fot ek w tej klasie cenowej uwazam ze to bardzo dobry aparat.
POLECAM
-
Moim zdaniem Minolta Dimage Z1. Ostatnio potanialy, zdaje sie, ze kosztuja okolo 1700-1800 zl. Mam ten aparacik i jestem bardzo zadowolona.
-
z tych trzech wybrałbym canona, jednak minolta Awi jest jeszcze lepsza i mieści się w przedziale cenowym..
-
Tym bardziej, ze te Minolty znacznie potanialy w porownaniu z tym, kiedy ja kupilam swoja. Zaplacilam okolo 2300 zl, a teraz kosztuje okolo 1700-1800 zl. I naprawde jest to dobry aparat, chyba jeden z lepszych w tym przedziale cenowym.
-
Yhm.. sprawdziłem to, teraz w/w Minolta kosztuje 1699 i jest to atrakcyjna oferta, którą na pewno przemyśle. Swoją drogą dziwie się że przeoczyłem ten model w swoich poszukiwaniach..
-
ja również polecam Minolte są te jedne z najlepszych aparatów
Uprawnienia umieszczania postów