Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: the doors

Mieszany widok

the doors

Witam czytałem kiedys że w wawce w czerwcu ma być koncert doors-ów- tour 2003 ale niestety poza samą wzmianką w gazecie nic nie wiem. Kiedy koncert gdzie mogę i za ile kupić bilety? thx z góry za odpowiedzi!!!

Re: the doors

Z tego co wiem to ma byc w lipcu 24 czy jakos tam...podobno ma byc na torwarze -bilety za 110-150 chyba...ale sa pogloski ze koncert ma byc w kongresowej hali..ja nie jade bo dla mnie to juz nie The doors..chociaz wizja zobaczenia Manzarka i Kiegiera to juz cos)Pozdrawiam

hmmm z tego co wiem to densmor chce się z nimi procesować o wykorzystywanie utworów the doors. ale wiem też że wokalista w tym projekcie jest koleś z the cult, widziałem fragment koncertu i ja jestem za wiadomo że to już nie jest the doors ale swoją drogą miło jest przypomniec sobie doorsów. Mnie tam ten projekt nie przeszkadza. I tak nawet nie śniło mi się że bedzie jeszce kiedykolwiek taka mozliwośc by zobaczyc ich live. a że to nie the doors, to fakt! Nie traktuję tego jako powrotu the doors bo bez densmora i jima tego nie da się zrobić. mam tylko nadzieje, że nie zaczną nagrywac nowych rzeczy pod szyldem the doors bo to już byłaby profanacja

Dla mnie Ian Astbury to niestety biedak i na plycie Stoned immaculate dal tego przyklad...no chyab ze lubisz The Cult....mi sie wogole nie podoba...Jesli ktos ma spiewac piosenki The doors to tylko Scott Weiland z Stone Temple Pilots.Pozdrawiam

ZakkWYLDE
    Guest

Masa masz złe informacje;]Weiland teraz śpiewa u boku SLASHA DUFFA I MATT'A w Velvet revolver;]

Tak ale mi chodzilo, ze na plycie Stoned Immaculate gral jeszcze w Stone T.P. ale malo precyzyjnie to okreslilem..narka

hehe z tym kolesiem ze S.T.P. to by pasowało mojej óżnce choć ona the cult też lubi Jeśli chodzi o mnie nie jestem zagorzałym fanem Cult-ów ale spoko może się wybiore choć nie powiem że cenią się trochę jeśli te ceny 110-150 zl są aktualne.
    Tym bardziej że z tego co widziałem w gazecie koncert ma być jednak na torwarze wiec ilość miejsc jest dośc duża, co innego gdyby odbywało sie to w kongresowej to już wiadomo że muszą na tym coś zarobić, bo tam aż tyle osób nie wejdzie. Ale patrząc na ten koncercik który widziaęłm to myślę że im bardziej odpowiadała by kongresowa niż torwar

Uprawnienia umieszczania postów