Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Ś.P Kurmański Rafał

Re: Ś.P Kurmański Rafał

[*][*][*]

GrzesS
    Guest

ehhh... szkoda chlopaka. mieszkam w zielonej i zdarzylo mi sie go spotkac gdzies na dyskotece, zawsze usmiechniety, uprzejmy. swietny sportowiec swietny czlowiek [']

skoro popelnil samobojstwo tzn ze byl zwykly mieczak.. pewnie go dziewczyna rzucila i sie biedny zalamal.. co za tepaki chodza po tym swiecie.. Boze wybacz im bo nie wiedza co czynia...

[*]

Pac moze i masz racje, no ale mimo wszystko uszanuj to ze jego juz nie ma i skad wiesz jaki Ty jestes w takich sytuacjach jakiej on sie znalazl, moze tez bys sie zabil, nigdy nic nie wiadomo, wiec niech Rafał spoczywa w pokoju.
    [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]v

z calym szacunkiem dla niego ale po prostu mi sie to w glowie nie miesci.. mlody, cale zycie przed soba i sie zabija??? z wlasnej nieprzymuszonej woli???? mogl jeszcze przed samobojstwem isc do jakiegos hospicjum dla dzieci i powiedziec im tam ze on NIE CHCE juz zyc.. moze jakby zobaczyl te biedne dzieci to by cos do niego dotarlo.. Boze, Boze.. brak slow.. mnie zycie tez nie rozpieszcza i co? mam sie zabic?? staram sie przezyc swoje zycie (takie jakie jest) najlepiej jak moge.. ciesze sie z tego co mam bo niektorzy nawet tego nie maja..

a takich baranow nigdy nie zrozumiem i zawsze bede potepial..

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów