Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: konto...

Re: konto...

Zaloguj się na stronie testowej i sprawdź. Na stronach mBanku wszystko jest opisane.

a ile od wysłania formularza przez net dzwonią do mnie żeby zaaktywowac konto :/

ja mam inteligo i bardzo sobie chwale, a używam od dobrych 3-4 lat. Też internetowy ale w porównaniu do m-banku ma chyba więcej ciekawych funkcji. No i wygodne:
    =obsługa przez telefon, internet, sms, bankomat
    =wpłaty darmowe w każdej siedzibie PKO BP
    =darmowe wypłaty w bankomatach PKO BP (ponad 1700 w Polsce) i za obniżoną opłatą w bankomatach Euronet (ponad 400 w Plsce)
    =QuickMoney (natychmiastowy przelew - w ciągu sekundy)
    = SMS Money - wpłata kasy na numer telefonu komórkowego
    =e=mail money - wpłata kasy na adres e-mail odbiorcy (przydatne gdy chcemy za cos zapłacic a nie mamy czyjegoś numeru konta)
    = ubezpieczenia
    =debety i kredyty na dość ciekawych warunkach

zresztą najlepiej samemu sprzwdzić: http://www.inteligo.pl/infosite/pomoc_demo.htm

Ja osobiscie polecam, i to gorąco.

Tak, ja też słyszałem w zasadzie same pochlebne opinie o tym banku, ale konta tam (jeszcze ) nie mam. Szkoda tylko, że przelewy kosztują złotówkę. Choć w porównaniu do bodajże 3 zł w WBK to istny raj cenowy.

m ank rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

No proszę. Nawet Intelligo doczekało się swojej awarii.

KLIK

każdemu się zdaża. Ale zawsze niby pozostaje dostep przez telefon i konsultanta, ale przy takim przeciążeniu jakie było... raczej nie można się było spodziewać szybkiego połaczenia. No i do tego nałożył się błąd w Euronecie... pech.
    Mimo wszystko polecam. To jak na razie pierwsza taka wpadka. i miejmy nadzieje ostatnia.

a co do przelewów - to 0,99 zotego, a nie złotówka i tylko przy przelewach do innych banków. Przelewy w ramach Inteligo sa darmowe i natychmiastowe. No i bajecznie prosta obsługa ze strony www.

Koniec tej mini reklamy

dlugo trwa zalozenie w mBanku a poza tym jest git, ja dopiero zakladam

Uprawnienia umieszczania postów