Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: konto...

Re: konto...

ja bym tam poczekal nie pali się
    pozdrawiam!

Hmmm, dawno? W zeszłym roku też i się skończyła jedna karta, to przysłali mi ją za darmo z pocałowaniem ręki. To była karta do eKonta.
    Możliwe, że Ty sobie zażyczyłaś sobie kartę do eMax-a - za nią niestety każą sobie płacić ale raz, że uczciwie o tym informują a dwa - od czego jest eKonto? Ja to stosuję jako formę zabezpieczenia - większość kaski trzymam na eMax-ie. W razie, gdyby ktoś mi ukradł kartę, to wyciągnie co najwyżej 50 zł, które mam na eKoncie.

Zdecydowanie polecam mBank! Nie mialem ani razu z nimi kłopotu! Zero jakich kolwiek opłat! Naprawde fajny bank

a te izzyKonto moge później zamienić na eKonto ??

Myślę, że tak. Podejrzewam nawet, że oni sami Ci to zaproponują - zmiane z izzy na eKonto.

a najlepiej jak pójdziesz się zapytać do oddzialu mbanku
    pozdrawiam!

albo Lukas bank. Płacisz tylko 30zł za rok i to tyle z opłat. Chyba że wyciągasz kase z innego bankoamtu

w izzybanku jest wszystko to samo co w mBanku tylko sa inne karty i nazwa
    nawet logujesz sie na stronie mbanku

Izzybank to jest mBank, tylko tak nazwane. Konto izzy od np konta eKonto rózni sie tym ze na izzy musisz placic 36zł/rok za karte, a w eKoncie masz za free

a czy obsługa tego konta jest tródna ?? jak czytałem to tam jest dużo haseł :/ jakies jednorazowe i inne... z ilu cyfr składa sie nr ??

Uprawnienia umieszczania postów