Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: konto...

konto...

postanowiłem że zaloże sobie konto bankowe...
    co mi polecacie mBamk jest solidny ?? jak załozyć konto ile to kosztyje w jakich bankach ?? i jaki koszt utrzymywania konta ?? możecie dać adres www najlepszego ??

Re: konto...

jeśli mieszkasz w dużym mieście zdecydowanie mBank polecam

Piekary Śląskie to raczej nieduże miasto.. a czemu duże miasto ??:/ co za różnica czy to nie wieś

bankomaty.. kaskę można wyciagać bez prowizji tylko w sieci bankomatów - euronet, a te są tylko w dużych miastach

dziś czytałam, że ponoć bez prowizji można też wyjąć w BZ WBK, ale jeszcze tego nie sprawdzałam
    wejdź sobie na http://www.mbank.com.pl/
    ja konto mam od 4 lat i nie narzekam, jest dużo przydatnych opcji m.in sprawdzanie sadla smsem o przelewach przez net w ciagu ułamków sekund nie wspominam
    jednym słowem - polecam

a które to ekonto, emax i inne... ktore wybrać trzeba ?? ile sie płaci za aktywacje i prowadzenie ??

ja bym proponowal wbk widze ze masz 18 lat to weź załóż konto dla studentów i osob po 18 jezeli ktorys z rodzicow ma konto w wbk ty nie placisz nic a jezeli nie ma to są to groszowe sprawy
    pozdrawiam!

nie... okazało sie że nie moge założyć konta... trzeba mieć 18 wiosenek... ja mam 18-stke w grudniu więc pozostaje mi izzykonto ale to jest bardzo pomieszane :/ ile tam jest wszystkich haseł :/:/:/ jakies jednorazowe i dużo innych troche nierozumie na jakiej zasadzie to działa... można kase wypłacać przez poczte ?? czy nie... bo karta kosztuje 36 zł :/ po prostu niekapuje prawie nic hehe ktos wyjaśni ??

Niestety - WBK to są złodzieje. Każą sobie płacić za kazdy duperel jak za zboże. :[ Za jakiś czas wrzucę ciekawy skan dokumentu, który mój kumpel dostał od tych zdzierusów.
    Mam tam konto, ale już go od dłuższego czasu nie używam odkąd bez mojej zgody naliczyli sobie 25 zł za wystawienie nowej karty płatniczej.
    W tej chwili mam konto w mBanku. Nie ukrywam jednak, że trzy miesiące temu też mi podpadli, gdy sobie wymyślili opłaty za przelewy zewnętrzne. Na szczęście (póki co) za 50 gr. Mam eKonto i eMax. Różnią się tym, że pierwsze jest RORem, a drugie czymś pomiędzy lokatą a zwykłym kontem. Na początek załóż sobie eKonto. prowadzenie jednego i drugiego jest bezpłatne, a od jakiegoś czasu bezprowizyjnie oprócz bankomatów Euronetu możesz też korzystać z sieci bankomatów WBK.
    Jeśli się nie mylę, to w mBanku można założyć sobie Izzykonto, jeśli nie jesteś pełnoletni. Sprawdź na ich stronie.

hehe, uważaj Mefisto na mBank, bo mi też już zabrali bez mojej wiedzy 35zł za kartę, tylko nie wiem z którego konta eMaxa czy eKonta)

tak jasne ale mnie pozostaje izzy czy moge po 18-nastce zamienić w eKonto ??

Uprawnienia umieszczania postów