-
Re: konto...
ja bym tam poczekal nie pali się
pozdrawiam!
-
Hmmm, dawno? W zeszłym roku też i się skończyła jedna karta, to przysłali mi ją za darmo z pocałowaniem ręki. To była karta do eKonta.
Możliwe, że Ty sobie zażyczyłaś sobie kartę do eMax-a - za nią niestety każą sobie płacić ale raz, że uczciwie o tym informują a dwa - od czego jest eKonto? Ja to stosuję jako formę zabezpieczenia - większość kaski trzymam na eMax-ie. W razie, gdyby ktoś mi ukradł kartę, to wyciągnie co najwyżej 50 zł, które mam na eKoncie.
-
Zdecydowanie polecam mBank! Nie mialem ani razu z nimi kłopotu! Zero jakich kolwiek opłat! Naprawde fajny bank
-
a te izzyKonto moge później zamienić na eKonto ??
-
Myślę, że tak. Podejrzewam nawet, że oni sami Ci to zaproponują - zmiane z izzy na eKonto.
-
a najlepiej jak pójdziesz się zapytać do oddzialu mbanku
pozdrawiam!
-
albo Lukas bank. Płacisz tylko 30zł za rok i to tyle z opłat. Chyba że wyciągasz kase z innego bankoamtu
-
w izzybanku jest wszystko to samo co w mBanku tylko sa inne karty i nazwa
nawet logujesz sie na stronie mbanku
-
Izzybank to jest mBank, tylko tak nazwane. Konto izzy od np konta eKonto rózni sie tym ze na izzy musisz placic 36zł/rok za karte, a w eKoncie masz za free
-
a czy obsługa tego konta jest tródna ?? jak czytałem to tam jest dużo haseł :/ jakies jednorazowe i inne... z ilu cyfr składa sie nr ??
Uprawnienia umieszczania postów